Ми у Facebook
14.11.2013, 07:59

Щоденний гороскоп: діяти швидко і до кінця!

Добре займатися короткостроковими проектами, а справи, розпочаті у цей день, обов'язково слід завершити.
Астрологічний прогноз: 14 листопада 2013, четвер.

11/12 місячна доба. Місяць у знаку Овна (друга чверть, росте).

Активний, продуктивний робочий день. Маса різноманітних задумів та термінових завдань. Ще й життя, родичі та близькі люди можуть підкинути кілька нових проблем, які терміново слід вирішити.

Якщо ви зранку не в доброму гуморі – хтось зіпсував настрій, погіршилось самопочуття чи попросто встали не з тієї ноги, не біда! Щойно поринете в роботу, навчання та іншу активну діяльність – забудете і про хандру, і про те, хто ви, де ви … ))

Гороскоп на тиждень 11 - 17 листопада

Увага! Усі справи, розпочаті у цей день, не можна відкладати на потім. Їх треба закінчити до вечора. Тож якщо терміново треба кудись під`їхати, забігти, домовитись, купити, провернути маленьку оборудку – дійте! Про всяк випадок нічого нікому конкретного не обіцяйте!

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Не рекомендовано сидіти на місці й пасивно спостерігати, як інші люди активізувались, щоб зайняти краще місце під сонцем чи схопити смачніший шматочок (можливо, навіть ваш).

Однак і сильно нервуватися, зациклюватися на боротьбі й надриватися заради якоїсь дріб’язкової мети, про яку завтра забудете, не варто.

Зросте активність і в особистих стосунках, можливі ревнощі, сімейні сцени. У багатьох посилиться прагнення до різноманітності, нових любовних пригод. Не поспішайте з розвитком інтимних подій, якщо ви не хочете, щоб ваш бурхливий роман закінчився так само швидко, як і почався. В існуючих парах теж не виключені зміни. А хтось нарешті зрозуміє - ось моя половинка, а я її не помічав!

Любовний гороскоп на листопад 2013

Порада садівникам-городникам: у період, коли Місяць росте (з 5 по 15 листопада), очищають ділянку від залишків рослин, лікують стовбури дерев, вкривають троянди, клематіси та інші теплолюбні багаторічні рослини.






На правах реклами