Ми у Facebook
14.11.2013, 14:03

З новим директором тролейбуси Рівного стали заробляти більше

Зміна керівництва КП “Рівнеелектроавтотранс” позитивно вплинула на підприємство. У цьому запевнив міський голова Рівного Володимир Хомко.
За його словами, після заміни директора підприємства значно збільшилась кількість платежів — майже у 1,5 рази більше коштів почало надходити у касу тролейбусного управління. Нового керівника - Валентина Ткачука - тролейбусникам представили на початку вересня цього року.

Колективу "Рівнеелектроавтотрансу" представили нового директора

- Не маю на меті навздогін Загинею говорити про нього погано. Але треба визнати, колись це було одне з найкращих тролейбусних управлінь. Я себе виню, бо довго це терпів: не може людина одночасно відповідати за дві речі, які суперечать одна одній, вступають у конфлікт, - зазначив Володимир Хомко.

Нагадаємо, у той час, коли Степан Загиней керував тролейбусами Рівного, його родина вигравала тендери на перевезення пасажирів... маршрутними таксі. До речі, здебільшого тими маршрутами, які дублювали маршрути руху тролейбусів.

У Рівному тролейбуси з’єднають два спальні мікрорайони

Через схожі причини — причетність родини до бізнесу пасажирських перевезень — залишився без управління транспорту й комунальний заммера Олексій Хмилецький. Нині транспортом і зв’язком Рівного опікується економічний заступник Сергій Васильчук.

За словами мера, комісія, яка вивчала стан підприємства та можливості покращення його роботи, запропонувала скасувати маршрутки, які дублюють схеми руху тролейбусів. Проте приставати на цю пропозицію мер поки не квапиться.





На правах реклами