Ми у Facebook
16.11.2013, 12:47

Рівне: із зоопарку викрали 100 000 гривень

Проводиться розслідування за фактом крадіжки грошей із приміщення Рівненського зоопарку, повідомляє прокуратура Рівненської області.
До органів внутрішніх справ надійшла заява від директора Рівненського зоопарку про те, що 15 листопада з приміщення установи викрадено гроші на загальну суму 100 тисяч гривень.

Для з’ясування обставин негайно виїхала слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці встановили, що зловмисники потрапили до приміщення, зламавши грати та розбивши віконне скло. Потраппивши всередину, вони зламали металевий сейф і викрали гроші - виручку від продажу квитків до зоопарку. Нагадаємо, вартість дорослого квитка до Рівненського зоопарку становить 25 гривень, дитячого та пільгового - 15 гривень.

Як повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області, до Єдиного реєстру досудових розслідувань вже внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління МВС України в Рівненській області. Винним загрожує позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Фотоекскурсія до Рівненського зоопарку

Зазначимо, за останні тижні це вже другий подібний випадок: зламавши сейф, зловмисники викрадають саме 100 тисяч гривень. Наприкінці жовтня така крадіжка сталася у Здолбунівському районі - там, поки охоронець приватного підприємства спав, зловмисники проникли на територію ковбасного цеху через дах, розбили вікно офісу, виламали замок сейфу та забрали гроші.

Депутата Рівненської облради обікрали на 100 тисяч гривень

Сподіваємось, правоохоронці швидко знайдуть зловмисників, і прикрий випадок не затьмарить свята, яке заплановане у Рівненському зоопарку вже на цю неділю - 17 листопада тут відбудеться «Свято змія Горинича».

У Рівненському зоопарку відбудеться Свято змія Горинича

Корисна інформація
Рівненський зоопарк працює з 9 до 20 години, взимку - з 9 до 17. Адреса: м. Рівне, вул. Київська 110, тел. (0362) 28-84-83, 28-86-47.





На правах реклами