Ми у Facebook
18.11.2013, 16:02

Зима прийде вчасно, морозів поки не буде

Зимовий сезон розпочнеться в Україні за календарем: протягом двох тижнів сильного похолодання і снігу метеорологи не очікують. Про це в понеділок, 18 листопада, повідомив глава Укргідрометцентру Микола Кульбіда.
«Ми не чекаємо переходу через нуль протягом поточного тижня і швидше за все наступного. Зиму очікуємо трохи пізніше. Поки що в найближчий тиждень і наступного тижня ми не чекаємо якихось проявів зимового характеру», – сказав пан Кульбіда.

Дізнайся погоду на OGO.ua!

За його словами, протягом тижня в Україні буде утримуватися суха погода. Причому середня температура повітря буде вища за звичайну для листопада на 3-6 градусів, передає НБН.

На заході країни синоптики очікують опади 20 листопада, а 21-го – на півночі і в центрі. До 23 листопада опади випадуть в більшій частині регіонів України, крім східних.

На Рівненщину насувається зимовий холод

Мінімальна температура на цьому тижні буде коливатися від -2 до +3 градусів, але 19-20 листопада вона може впасти до -4... -6.

Максимальна температура буде на рівні +4... +9 градусів, у період з 20 по 24 листопада вона складе +2 ... +7, а на півдні і заході країни +16... +18.

Погода: арктичне повітря - вже в Україні! [+Відео]

Як повідомляв OGO.ua, що у Рівному на початку тижня суттєвих змін в погоді не передбачається. А з 25 листопада в Україні очікується сніг і температура повітря до мінус десяти градусів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ