Ми у Facebook
18.11.2013, 18:47

Дівчина - перлина українського джазу - завітає до Рівного [Анонс]

Українська джазова співачка Анна Чайковська, що свого часу виходила на сцену разом зі Святославом Вакарчуком та Ніно Катамадзе, приїде із сольним концертом до Рівного.
Рівненських шанувальників вишуканої музики знову чекає приємний вечір.

Після виступів "Pur:Pur" та "Vivienne Mort", які зібрали у Рівному аншлаг, до Рівного на запрошення "Art Hall Organization" завітає дівчина, яку називають перлиною українського джазу - Анна Чайковська.

Уродженка Харкова Анна Чайковська свого часу дебютувала на харківському фестивалі "Jazzperfest" як автор джазових композицій і як ведуча фестивалю.



У своїй творчості Анна Чайковська виходить за рамки традиційного джазу і, доводячи принцип, що "хороша музика – це не тільки джазова музика", часто виконує на концертах пісні Джона Леннона і Пола Маккартні, ліричні французькі пісні, джазові кавери на пісні Мадонни та інших улюблених виконавців.



За плечима Анни Чайковської як власні музичні проекти, так і співпраця з багатьма відомими музикантами, зокрема з Ніно Катамадзе, Святославом Вакарчуком (проект "Вночі"), гуртами "Океан Ельзи" (альбом "Суперсиметрія"), "SunSay". Виконавиця подарує рівнянам багатогранність джазової музики, неперевершений голос й теплу душевну атмосферу.



Анна Чайковська - учасниця багатьох фестивалів, зокрема брала участь у "Джаз Коктебель", "Усадьба Jazz", "Вдох", "ZaJazz" та інших фестивалях.



Співачка завітає до Рівного вперше й зіграє акустичний концерт у ресторані-пабі "Le Chalet" у четвер, 21 листопада.

Розпочнеться концерт о 19.00, а квитки на нього можна замовити за телефонами (097)936-13-31 та (063)208-42-98.





На правах реклами