Ми у Facebook
19.11.2013, 08:51

У Рівному на один день змінять чиновників

У Рівному з нагоди Дня місцевого самоврядування очільники міста вже втретє проведуть акцію "День із керманичами міста". Після розгляду заявок буде відібрано тих, хто зможе один день постажуватися на керівних посадах міста!
Для того, щоб взяти участь в акції "День з керманичами міста", потрібно до 27 листопада заповнити заявку на сайті Управління у справах сім’ї, молоді та спорту. В аплікаційній формі потрібно вказати інформацію про себе та свої досягнення у культурно-мистецькому, спортивному житті університету, участь у студентському самоврядуванні. Зазвичай заявок багато, тому доводиться обирати кращих студентів.

- 4 грудня починаючи з 8 години ранку до 17 години 30 хвилин студенти матимуть можливість попрацювати разом із міським головою, заступниками, начальниками управлінь. Тим самим провести повноцінний робочий день, - зазначає заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Після цього студенти зможуть зробити свої, хоча і не повноцінні, але висновки. Після цієї акції завжди купа емоцій, купа запитань та великою мірою здивування, що це все не так просто!

Отже, вже зовсім згодом ми побачимо як на один день зміняться чиновники Рівного та найголовніше побачимо, хто займе крісло міського голови Рівного! Читайте всі подробиці акції "День з керманичами міста" на порталі OGO.ua!

Міський голова Рівного роздав студентам грамоти та подяки [+СПИСОК] [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ