Ми у Facebook
21.11.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: бути разом і залишатись собою

На першому місці – внутрішні переживання, дім, сім`я, особисте життя та особистий успіх. Купівлю модних речей краще відкласти.
Астрологічний прогноз: 21 листопада 2013, четвер.

18 місячна доба. Місяць у знаку Рака (третя чверть, спадає).

Досить емоційний день, можливі різкі перепади настрою, тому дуже важливо не вихлюпувати своє внутрішнє роздратування на близьких людей, особливо на дітей. Але якщо будете спокійні, внутрішньо зібрані, обережні й водночас щирі та доброзичливі – все вийде чудово!

Гороскоп на тиждень 18 – 24 листопада

У багатьох людей на перше місце виходять особисті, інтимні переживання, кохання, краса, інтимні та подружні стосунки. Можуть проявити себе якісь приховані проблеми, партнерам не завжди легко знайти спільну мову, вони хочуть слухати лише себе. Астрологи кажуть: на зодіакальному небі 20 листопада утворилася «петля Венери». І попереджають: особисті проблеми так чи інакше доведеться вирішувати аж до 31 січня 2014 року.

Любовний гороскоп на листопад 2013

Несприятливий день для купівлі одягу, взуття та аксесуарів, предметів інтер`єру – не виключено, що вони не сподобаються іншим людям, та й вас розчарують буквально через кілька днів чи навіть годин.

У діловому спілкуванні взаєморозуміння знайти простіше. Молодші правильно реагують на те, що вимагають від них старші, підлеглі навіть проявляють власну ініціативу, і це підтримують керівники.

Діловий гороскоп на листопад 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Щоправда, професійні та кар’єрні успіхи й відповідно винагорода залежать не так від особистих талантів, старанності та працьовитості, як від вміння «крутитись», знаходити «правильних» покровителів та союзників. Можливі інтриги й «підсиджування» одне одного.

І взагалі, сьогодні важко залишатись самим собою, контролювати свої погані звички, не піддаватись чужому впливові, заздрощам і спокусам.

Вечір – чудова можливість забути про справи й відпочити вдома, з найближчими, найдорожчими людьми.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ