Ми у Facebook
22.11.2013, 09:53

На рівненські ресторани скаржаться конкуренти?

Гучна музика, що не дає спати, бійки та хіліганства поблизу місцевих ресторанів та кафе - усе це не порушення, а наклепи конкурентів. Саме таку гіпотезу висунув міський голова Рівного.
OGO.ua вже публікував гнівний лист від начебто мешканців одного з сісідніх будинків поблизу ресторану "SKYBAR MANHATTAN", що у центрі Рівного.

Згадали про ці скарги і під час засідання Рівненського міськвиконкому. І якщо, "SKYBAR MANHATTAN" пощастило: йому режим роботи продовжили не зважаючи на скарги, то кафе-бару "Сова" через подібні скарги час роботи скоротили на... сім годин.


Найвищий ресторан Рівного не дає людям спати ночами?


До речі, чиновники запевняють, що перевіряють кожну таку скаргу. Так, за словами головного спеціаліста міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування Галини Савицької, отримали відповідь по одному зі звернень щодо висотного ресторану. Виявилося, що скаржник не проживає за вказаною адресою - Короленка, 2а.

У Новорічну ніч рівненським кафе дозволили працювати довше

- Цілком можливо, що це конкуренти, - зауважив мер Рівного Володимир Хомко. - Треба перевірити. Я цілком допускаю такий варіант. Знаєте, зараз треба дивитися, якщо мітинг десь під чимось, де який ресторан сусідній. Але це треба перевіряти.

Нагадаємо, не так давно Володимир Хомко сам пікетував кафе "Суренж", щоправда мотивува це зовсім інакше.





На правах реклами