Ми у Facebook
22.11.2013, 17:40

У Рівному відкриють фотовиставку, присвячену тяжкому дитинству

З 24 по 28 листопада у ТРЦ "Екватор” відбудеться фотовиставка аматорських робіт під назвою "Розділивши мить", яка присвячена темі дитинства у складних умовах.
У неділю, 24 листопада, о 16-й годині виставку презентують рівнянам та гостям міста. "Розділивши мить" – це частина Всеукраїнського проекту "Ротаракт клубів”, що реалізується у різних містах нашої країни з метою привернути увагу до проблеми дитинства у складних умовах та показати її реальні масштаби.

Виставка, присвячена роботі "Ротаракт клубів” України, пройде у 13 різних містах (Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Рівне, Тернопіль, Вінниця, Черкаси, Одеса, Ялта, Дніпропетровськ, Харків, Полтава, Київ) упродовж 4 місяців (з листопада 2013 року по лютий 2014-го).

Організатори виставки вірять, що через тематичні мистецькі твори відвідувачі матимуть змогу оцінити бачення проблеми притулків для неповнолітніх та сиротинців очима волонтерів, котрі присвячують свій час для допомоги дітям.



Мета виставки:

- висвітлення життя дітей у притулках для неповнолітніх та сиротинцях;
- привернення уваги до індивідуальних проблем кожної дитини;
- ідентифікація способів допомоги діткам;
- акцентування уваги на ролі суспільства у вирішенні проблем дітей;

Під час виставки всі бажаючі зможуть отримати інформацію про те, як можна допомогти дітям, дізнатися про найближчі заплановані заходи та ознайомитися з напрямами волонтерської роботи в Рівному. Також протягом тижня (з 23 по 28 листопада) Ви зможете лишити б/в та нові речі, іграшки, книги та інші подарунки для малечі у спеціальних “кошиках” біля Ательє кераміки “Атем”. Зібрані речі будуть передані для Великомежиріцької спеціальної ЗОШ — інтернат І-ІІ ступенів.

За детальною інформацією звертайтеся: (050) 435 90 87 – Тетяна, (093) 757 37 92 – Лілія.
Виставка відбудеться за адресою: м. Рівне, вул. Макарова 23 (ТРЦ "Екватор”)





На правах реклами