Ми у Facebook
25.11.2013, 19:15

Чи все ми знаємо про чоловіків?

Зізнаємося, коли мова заходить про чоловіків, то кожна жінка в цьому питанні — повний експерт. Вона знає все про сутність чоловіка: ми даємо одна одній поради, знаємо, як їх «приручити», як «умовити» допомагати по господарству і так далі. Але виявляється, ми експерти не в усьому.
Що ви думаєте про те, як чоловіки дивляться на жінку? Виявляється, як на... молоток.

Американські психологи показували чоловікам фото красуні в бікіні та звичайних домашніх інструментів. Сканування мозку підтвердило: розгляд обох фото активувало у чоловіків одні й ті ж ареали мозку - ті, які готують чоловіка до дії. Тобто, жіноче тіло впливає на чоловіків, як молоток або дриль.

А ми намагаємося зробити і зачіску, і манікюр, і сукню підібрати найкращу, а їм це ні до чого: на думці тільки заклик до дії!



Гормональне замішання (конфуз)

Красиві жінки зводять чоловіків з розуму. Нідерландські вчені з'ясували, що інтелектуальна здатність чоловіка при вигляді гарної дами різко падає. Рішення простих інтелектуальних завдань стає неможливим.

Він та Вона: Як відновити довіру у відносинах?

Назад у п'ятдесяті роки

Сучасні чоловіки мають велику проблему. Не відомо чому, не зрозуміло, яким чином, але вони повернулися прямо в 50-ті роки. 92% сучасних чоловіків вважають ідеальною жінку, яка зберігає домашній затишок і ставить свої інтереси нижче інтересів чоловіка. 1998 року таких було всього 61%. Так що, є побоювання, що сучасному чоловікові загрожує повна безгосподарність і самотні вечори біля телевізора.

Найкраща лише моя мама!

Мама - найкрасивіша і найрозумніша. Це знають маленькі сини і дорослі теж. Але ж мама вічно не може бути поруч! Який же вихід бачать чоловіки? Вони шукають подругу, схожу на маму. Рефлекс! А якщо вони ще й готують як мама, то у світі повний порядок.

Вологі поцілунки!

Колись вважалося, що поцілунки люблять жінки. Але виявилося, що чоловіки дуже люблять вологі поцілунки. Чим вологіший поцілунок, тим відбувається більший обмін слиною і тим більше тестостерону потрапляє в слизову жінки. І як результат - жінка відчуває сексуальний потяг. Чоловіки цілують жінку тільки для того, щоб опинитися з нею в ліжку.

Постнатальна депресія

Німецькі дослідження показали, що 62% батьків назвали пологи «жахливим природним явищем» і знаходилися після цього в шоці. Американці визначили, що 10% батьків, які спостерігали за пологами, перебувають у післяпологовій депресії.

Трохи в ролі домогосподарки

Чоловіки дуже рідко займаються домашнім господарством. Мінімум, у три рази менше дружини. Але ось що цікаво, чим вище рівень освіченості чоловіка, тим більше часу він приділяє пилосмоку та кухні!

Запросіть власного чоловіка на побачення

Честь вище сексу

Чоловіки вимірюють свою гідність не числом жінок, з якими вони ділили постіль. Справжні хлопці цінують, насамперед, мужність і честь. Про це свідчить опитування американського агентства з штату Індіана. Лише 3 % всіх опитаних чоловіків вважають сексуальні перемоги ознакою чоловічої гідності й успіху.



І після цього ми, любі дівчата, будемо продовжувати стверджувати, що ми все знаємо про чоловіків?

ОПИТУВАЛЬНИК: Чого ми не знаємо про чоловіків





На правах реклами