Ми у Facebook
25.11.2013, 15:23

Рівненська область: через погіршення погоди водіям варто бути уважними на дорогах

За повідомленням Українського гідрометцентру у зв'язку з переміщенням в Україну активних циклонів очікується різка зміна погодних умов.
Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВСУ у Рівненській області.

Так 26-27 листопада на території Рівненської області очікується зниження температури повітря до -7 градусів морозу, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с.

Державтоінспекція Рівненської області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, не перевищувати безпечну швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції та в обов'язковому порядку рухатися з увімкненим ближнім світлом фар.

У Рівному випав перший сніг [+Відео]

Також звертаємося до пішоходів та велосипедистів, під час руху виділіть себе на проїзній частині дороги світловідбиваючими елементами на одязі, не виходьте різко на проїзну частину дороги, враховуйте дорожні умови та можливості водіїв зупинити транспортний засіб.

Рівненська область: 25 листопада пообіцяли снігопади та заметілі

Просимо водіїв, по можливості, тимчасово відмовитися від поїздок, особливо, на далекі відстані та перечекати негоду в безпечному місці.





На правах реклами