Ми у Facebook
25.11.2013, 19:43

Позачергова сесія Рівненської обласної ради - 26 листопада

Перший заступник голови Рівненської обласної ради Михайло Кривко підписав розпорядження про скликання позачергової сесії облради у вівторок, 26 листопада.
Як повідомили з інформаційно-аналітичного відділу Рівненської обласної ради, сесія скликана на вимогу третини депутатів від загального складу облради.

До порядку денного включено одне питання: "Про звернення Рівненської обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо ситуації навколо підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом". Доповідатиме голова фракції "Батьківщина" у Рівненській обласній раді Михайло Кириллов.

Початок пленарного засідання о 12-00 год. в сесійній залі облради (майд.Просвіти, 2, ІІІ поверх).

Нагадаємо, 25 листопада ситуацію з євроінтеграційними процесами в Україні розглянула Рівненська міська рада. Її позачергову "євросесію" також було скликано на вимогу депутатів. Депутати Рівнеради у зверненні, ухваленому на сесії в понеділок, зокрема, вимагають від Верховної Ради скликати позачергову сесію, на якій розглянути необхідні євроінтеграційні закони, а від Президента України Віктора Януковича - відправити у відставку Кабінет Міністрів України та підписати Угоду про асоціацію з ЄС на саміті в Вільнюсі.

Рівнерада підтримала євроінтеграцію і просить Януковича відправити у відставку Кабмін Азарова





На правах реклами