Ми у Facebook
25.11.2013, 21:01

Тіна Кароль розпочала всеукраїнський тур [+Відео]

Вже у вівторок, 26 листопада, співачка виступить з сольним концертом у Рівному. Як розпочався її всеукраїнський тур "Сила любові і голосу" - дізнаєтесь далі!
Всеукраїнський тур Тіни Кароль розпочався у Житомирі повним аншлагом у глядацькій залі, повідомляє ТСН.Особливе.

Спершу Тіна помітно нервує. Але з кожною піснею хвилюється дедалі менше, натомість усе більше оголює душу і тіло. Боса, у шовковій сукні від Марка Джейкобса вона ступає по яблуках і співає свою знамениту "Ніченьку". Прийти до тями глядачам дозволяють кілька ритмічних пісень. Потанцювавши, Тіна Кароль йде зі сцени. Але повертається, щоби присягтися глядачам. "Дозвольте мені служити вам, тому що я більше нічого не вмію", - каже зірка зі сцени.

Потім Тіна знову співає про покійного чоловіка, але тепер уже - нові пісні. Альбом його пам'яті співачка обіцяє випустити до 27 лютого - саме в цей день у Києві відбудеться завершальний концерт всеукраїнського туру Тіни Кароль. Глядачі слухають цю сповідь стоячи.

Сюжет ТСН.uaпро початок всеукраїнського туру Тіни Кароль

У Рівному виступ Тіни Кароль у рамках всеукраїнського туру, який організовує компанія "SUSY Production", відбудеться 26 листопада у міському палаці культури "Текстильник". Початок о 19 годині.

Тіна Кароль (справжнє ім'я співачки - Тетяна) - лауреат конкурсу «Нова хвиля-2005» (Юрмала), представляла Україну на «Євробаченні-2006», де посіла сьоме місце. У 2005 році Тіна Кароль, солістка Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України, була нагороджена медаллю «За працю і звитягу». Заслужена артистка України (2009). Навесні 2011 року стала ведучою танцювального телепроекту «Майданс» разом із гуртом «Алібі». У 2012 році стала тренером талант-шоу «Голос. Діти». У 2013 році Тіна Кароль разом з Олегом Скрипкою, Олександром Пономарьовим та Святославом Вакарчуком була тренером третього сезону талант-шоу «Голос країни».

Про те, як пройшов концерт Тіни Кароль у Рівному - читайте вже у середу, 27 листопада, на OGO.ua!





На правах реклами