Ми у Facebook
29.11.2013, 23:58

Для баскетболістів, що постраждали у страшній аварії біля Рівного, збирають гроші на лікування

Дізнайтесь більше про команду, спортсмени якої потрапили у жахливу аварію неподалік Рівного, та про те, як їм допомогти!
Нагадаємо, що 27 листопада ввечері на автодорозі біля села Обарів Рівненського району розбився мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter з командою аматорської баскетбольної ліги «Лучеськ Університет» з Волині. Водій автомобіля загинув на місці ДТП, а 9 спортсменів госпіталізували.

За даними VolynPost, у лікарні опинилися: житель Каменя-Каширського Роман Цимбалюк, 1997 р.н., який отримав закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітки, госпіталізований в травматологічне відділення Рівненської центральної міської лікарні; житель Луцька Олександр Нікішин, 1985 р.н., з політравмою госпіталізований в реанімаційне відділення ЦМЛ; житель Луцька Вадим Буйняк, 1995 р.н., - в реанімаційне відділення ЦМЛ; житель Луцька Дмитро Чайковський, 1982 р.н., - в реанімаційне відділення ЦМЛ; житель Луцька Ілля Бедлінський, 1994 р.н., госпіталізований в нейрохірургічне відділення ЦМЛ; житель Луцька Сергій Білан, 1994 р.н., - в нейрохірургічне відділення ЦМЛ; житель Херсона Юрій Поляков, 1994 р.н., - в нейрохірургічне відділення ЦМЛ; житель Чернівців Василь Федоряк, 1994 р.н., з осадженням колін направлений в травмпункт ЦМЛ м. Рівне; житель Києва, громадянин Греції Панайотіс Юрумідіс, 1994 р.н., з забоєм колінних суглобів госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ.

У коментарях на сайті VolynPost інтернет-користувачі наводять реквізити для допомоги учасникам аварії: "У реанімації у м. Рівне у важкому стані перебувають Олександр Нікішин та Вадим Буйняк . Головний тренер БК «Лучеськ» Дмитро Чайковський на даний момент у реанімації у м. Луцьку. Сподіваємося на їх найшвидше одужання. Кошти для підтримки просимо пересилати на картки рідних, які знаходяться поруч з хворими:

Для Дмитра Чайковського:
Приватбанк : 4405882310589548 ( Чайковська Олена Олексіївна)
Для Олександра Нікішина:
Приватбанк : 5168742061164533 (Курса Ганна Марківна)
Для Вадима Буйняка:
Приватбанк : 6762466303365751 (Головчак Надія Олексіївна)
".

Подробиці страшної аварії біля Рівного: водій "Спринтера" загинув, дев'ятеро пасажирів травмувалися



Більше про команду, гравці якої потрапили в аварію на Рівненщині, розповіло інтернет-видання "Слово Волині": "Ще не так давно волинським медіапростором ширилася інформація про зникнення баскетбольної легенди краю. Олександр Кропива, який багато років спонсорував «Волиньбаскет», через проблеми в бізнесі змушений був покинути команду. Тренери зазначали, що у літньому міжсезонні команда була у підвішеному стані – хлопці майже не тренувалися, бо навіть зборів не було. І лише за лічені тижні до старту Вищої ліги команда змогла знайти кошти, щоб врятуватись і заявитись на чемпіонат. У новий сезон головна баскетбольна команда області отримала нову назву – «Лучеськ-Університет». Свій дебютний матч у Вищій лізі волиняни зіграли в Кіровограді".

Відео з гри за участю команди "Лучеськ-Університет":


Гравці БК "Лучеськ-Університет". Фото з мережі "В Контакте"
Гравці БК "Лучеськ-Університет". Фото з мережі "В Контакте"


Якщо ви маєте інші реквізити для допомоги спортсменам, які потрапили в аварію, - залишайте їх у коментарях до матеріалу.

Допоможемо разом!


Коли просять допомоги - відгукніться!





На правах реклами