Ми у Facebook
30.11.2013, 07:57

Знайомтесь: учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013"! [ч.2] [+Фото]

5 грудня у Рівному відбудеться конкурс краси "Перлина МЕГУ-2013". Його учасниці - студентки Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука. Продовжуймо знайомитись із красунями!
Наталія КАТАЄВА

Народилась 28 лютого 1996 року. Навчається на І курсі історико-філологічного факультету. За знаком зодіаку Риби.

Хобі — музика(гра на фортепіано), вокал, танці, малювання. Мріє добре вивчити англійську мову та поїхати за кордон, побачити світ, побудувати кар`єру і просто бути щасливою.

Життєве кредо: “Любити життя, йти до своєї мети і не обертатися назад, адже все іще попереду”. Очікує від участі в конкурсі нових друзів і просто гарно провести час, хоче подивитися на інших та показати себе.

Наталія Катаєва
Наталія Катаєва


ГОЛОСУВАТИ ЗА НАТАЛІЮ КАТАЄВУ

Важливі життєві досягнення: зайняла І місце в Києві на конкурсі «Юний художник» (двічі), відмінно закінчила музичну та художню школи, переможець Всеукраїнського конкурсу з фізики «Левеня», була кандидатом у члени Малої академії наук.

Знайомтесь: учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013"! [ч.1] [+Фото]

Ганна КЛЮЧКА

Ганна Ключка
Ганна Ключка


ГОЛОСУВАТИ ЗА ГАННУ КЛЮЧКУ

Народилась 21 грудня 1995 року. Навчається на І курсі інситуту педагогічної освіти за спеціальністю дошкільна освіта. За знаком зодіаку Стрілець. Любить займатися спортом, відпочивати з друзями, подорожувати, проводити час з близькими людьми. Хоче перш за все бути Людиною, добре закінчити університет. Життєве кредо: «Всі перемоги починаються з перемоги над собою». Каже, що в конкурсі головне участь, а не перемога, хоче просто спробувати себе в цьому напрямку.

Всі учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013": ФОТОГАЛЕРЕЯ

Валентина КОВАЛЬЧУК

Валентина Ковальчук
Валентина Ковальчук


ГОЛОСУВАТИ ЗА ВАЛЕНТИНУ КОВАЛЬЧУК

Народилась 2 серпня 1996 року. Навчається на І курсі факультету європейської освіти. За знаком зодіаку Лев. Дуже любить співати. Мріє стати актрисою та знятись у блокбастері. Від участі в конкурсі очікує відкрити щось нове для себе в житті. Важливими життєвими досягненнями вважає неодноразові перемоги на міських фестивалях музичної творчості.

Знайомтесь: учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013"! [ч.1] [+Фото]

Олена ЛЕВЧУК

Олена Левчук
Олена Левчук


ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕНУ ЛЕВЧУК

Народилась 31 травня 1996 року. Навчається на І курсі факультету журналістики. За знаком зодіаку Близнюки. Хобі — танці. Мріє стати відомою журнасткою. Життеве кредо: “ Живи сьогоденням і не тягни за собою минуле”. Очікує від участі в конкурсі нових знайомств та позитивних емоцій. Важливі життєві досягнення участь в конкурсах «Міс Західна Україна», «Міс Рівненщина», «Міс Принцеса України».

Всі учасниці конкурсу краси "Перлина МЕГУ-2013": ФОТОГАЛЕРЕЯ

ОБЕРІТЬ "ПЕРЛИНУ МЕГУ-2013": ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННЯ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ