Ми у Facebook
06.12.2013, 11:36

Депутат Рівнеради Юрій Романенко: життєві принципи справжнього чоловіка [+Фото]

Рівнянин Юрій Романенко — уособлення мужності, успіху та чоловічої харизми! Досвідчений мисливець, спортсмен-екстремал, пілот гелікоптера, генеральний директор фірми «Ю.Р.І.», депутат Рівненської міської ради...Напередодні чоловічого свята ми вирішили поспілкуватися саме з ним!
6 грудня, яке ми традиційно вважаємо святом сильної половини людства, ми поспілкуватися саме з таким справжнім чоловіком Юрієм Романенко!

Висот у житті можна досягти тільки наполегливою працею.


Це варто памятати усім! Заради власних цілей треба і варто докладати максимум зусиль і багато працювати. Особисто я працювати почав ще під час навчання, перша робота – водій автобази "Головпромтранспорт".

Далі – служба у повітряно-десантних військах. Саме тут сформувався мій характер, я зрозумів, якою важливою є впевненість та наполегливість у роботі. У відрядженнях, які були під час служби, я навчився сприймати життя по-іншому і зрозумів, що людське життя — це найбільша цінність. Службу я завершив у званні старшого сержанта. А після повернення з армії продовжував працювати водієм на "КамАЗі". Коли інші ходили гуляти, я працював у дві зміни. Я добре пам’ятав своє дитинство… Родина, в якій я виріс, не була забезпеченою, тому я намагався зробити все, щоб забезпечити себе і ні від кого не залежати.



Близькі люди – найважливіше у житті кожного з нас.

В усіх життєвих ситуаціях потрібно, щоб поряд були люди, які б підтримували та розуміли. Мене по життю супроводжують люди, які підтримують та допомагають. Друзі часто стримували від необдуманих вчинків та допомагали зрозуміти, що впертість та наполегливість — це добре, але все, що ти робиш, треба робити з розумом. Крім того, коли ти досягаєш якоїсь мети, то вдвічі приємніше, коли є її з ким розділити. Інакше ж для чого ми щось робимо, для кого взагалі живемо… Рідні та близькі люди – це справді найважливіше у житті кожного з нас.

Вибір "ОГО": Юрій РОМАНЕНКО. "Висот у житті можна досягти тільки наполегливою працею"

«Не забувайте про «чоловічі розваги».

Важливо, щоб кожен чоловік займався не тільки суто своєю роботою, але і мав захоплення, яке б допомогло відволіктися від усіх турбот та дарувало задоволення. Уподобання з часом не зникають, вони залишаються з нами протягом життя.

Особисто для мене «чоловічі захоплення» – це насамперед полювання. Адже це природа, відпочинок. Хочу наголосити, що полювання на дичину це не самоціль. Набагато важливішим є спілкування з друзями та природою.
Ще одне моє захоплення – це авіація, я захопився небом ще коли служив в повітряно-десантних військах та у відрядженнях під час служби. Це була 39-а окрема десантна штурмова бригада.



Пізніше я придбав собі гелікоптер. Повітряний транспорт - дороге задоволення, яке потребує постійного догляду. Коли керуєш такою великою машиною, відчуття просто переповнюють. Складається враження, що сидиш на великому стільці просто неба.

«Чоловіку важливо нести за когось відповідальність».

У моєму житті був період коли я особливо гостро відчував відповідальність за людей, що були поряд зі мною. Я захоплювався мотокросом ще до армії, а згодом мене запросили стати тренером в обласному спортивному клубі. Під моєю опікою були молоді хлопці, яких я навчав і дорослі, досвічені спортсмени, які прислухалися до моєї думки, а я і сам у них міг чомусь повчитися. Приємно згадати, як молода команда моїх підопічних представляла нашу область на чемпіонатах України і входила до п’ятірки найкращих. Пізніше мене призначили керівником спідвейної команди “Сигнал”, яка була триразовим чемпіоном Радянського Союзу.



«Не зупинятися, а прагнути до перемоги».


Я вже розповідав про мотоперегони – це заняття небезпечне та ризиковане. В цьому спорті не обходиться без травм. Стартувати можуть 40 чоловік, а за 30 хвилин гонки хтось може впасти, травмуватися і не доїхати до фінішу. Приємно було коли із великого числа учасників ти займаєш якесь почесне місце. Спортивні змагання згуртовують команду, зміцнюють жагу до перемоги та дають стимул працювати та удосконалюватися. Після участі у одних змаганнях виникає бажання відчути цей адреналін знову. Людина просто вже не уявляє себе без цього.

Чоловічі розваги: Рівненський підприємець Юрій Романенко: “Я не ворона — 300 років не проживу”

«Чоловік повинен вирішувати реальні проблеми».

Ставши депутатом Рівненської міської ради, я зрозумів, що це сталося не просто так. Я побачив політику нашого міста з іншого боку. Декого часто цікавлять більше питання суто політичні, далекі від щоденних потреб рівнян, аніж реальні проблеми живих людей, які потребують вирішення вже тут і зараз. Я впевнений, що депутатами повинні ставати ті люди, які вже мають життєвий досвід. Адже тут важливо не просто вигукувати якісь гасла, а мати досвід, щоб, спираючись на нього, дати пораду та вирішити нагальні проблеми. Для мене, важливо не просто говорити «гучні слова» чи робити якісь заяви, а діями доводити, що можна щось змінити у житті людей, які поряд із нами, які живуть і працюють в нашому місті. Переконаний, що саме так має чинити кожен справжній чоловік.



«Життя у нас одне, тому потрібно багато чого встигнути».

Справжній чоловік повинен завжди замислюватися над тим, який слід він залишає по собі. Зрозуміло, що хочеться встигнути якнайбільше. Потрібно не боятися мріяти та втілювати свої мрії у життя. Я, наприклад, хочу більше помандрувати по світу. Побачити як живуть люди в інших країнах, порівняти побут, культуру, традиції і тим самим побачити нашу унікальність. Хотілося б, щоб ця подорож була не на тиждень чи два, а так, щоб можна було ні про що не думати, а справді відпочити. А загалом, справжній чоловік повинен не просто мріяти, а і втілювати свої мрії в життя. Адже мрії збуваються!





На правах реклами