Ми у Facebook
06.12.2013, 13:35

Рівненський Тараканівській форт використають у комп'ютерній грі

Тараканівський форт, що у Дубенському районі, зацікавив розробників комп`ютерних ігор.
Як повідомили в ефірі РадіоТрек, відома на Рівненщині історична пам'ятка буде однією із локацій гри «Сурваріум».

Нагадаємо, ця оборонна споруда XIX століття, розташована неподалік села Тараканів, на Рівненщині. Форт збудувала царська Росія, щоб захиститися він нападу тодішніх сусідів Австрійської імперії. У період першої та другої світових воєн форт не виконував свого стратегічного значення. Нині - це одна із пам`яток області, яка перебуває у занедбаному стані. Проте навіть таким - форт є цікавий туристам і мандрівникам.

У Тараканівському форті на Рівненщині досі блукають привиди? [Фото+Відео]

Як повідомляв OGO.ua, у форті планують створити потужний музейний комплекс.

Довідка
Survarium — масова багатокористувальницька онлайн-гра у жанрі шутера від першої особи з рольовими елементами, що поширюється за бізнес-моделлю free-to-play. Розробляється українською компанією Vostok Games, вихідцями з колишньої компанії GSC Game World, яка розробляла S.T.A.L.K.E.R. 2. Розробка гри була анонсована 25 квітня 2012 року, вихід гри намічено на кінець 2013 року.

Дійство гри відбувається у постапокаліптичному світі, у якому сталася екологічна катастрофа. Згідно заявам розробників, противниками гравця будуть виступати інші гравці, мутанти й сам світ Survarium, у вигляді катаклізмів та аномалій. У Survarium не буде щільного світу, по якому можна буде вільно мандрувати, замість цього ігровий процес розрахований на сесійну гру у обмежених рамках.

Дійство гри
Сюжет гри починається у 2026 році. Люди, що вижили, звикають до зміненого життя, при цьому технологічний прогрес повністю зупиняється. Люди не можуть користуватися електрикою через брак пального та людей, які б його добували. Головному герою, який мусить виживати у суворих умовах нового світу, набути навичок, вдосконалювати зброю, технічні засоби, вчиться користуватися новими медикаментами.



ФОТО: Тараканівський форт

У грі будуть угруповання, які будуть давати герою завдання, від успішного виконання яких залежить подальше вдосконалення ігрових навичок персонажа. Усього буде п'ять навичок: стрілецькі, фізичні, медичні, технічні й навички дослідження навколишнього світу.






На правах реклами