Ми у Facebook
06.12.2013, 18:21

У Рівненській обласній лікарні – новий очільник

Голова облдержадміністрації Василь Берташ представив колективу нового головного лікаря Івана Зиму.
Дотепер він очолював обласний центр екстреної медичної допомоги. На цій посаді зарекомендував себе хорошим менеджером, оскільки зумів оперативно переформатувати роботу швидкої, аби екстрена допомога стала для людей доступнішою. Водночас для Івана Зими посада головного лікаря не нова, оскільки він 8 років очолював Здолбунівську центральну районну лікарню, а ще 5 років був там заступником. Тому має достатньо досвіду роботи на керівних посадах, а також є кандидатом медичних наук.

З огляду на це, має необхідні особисті та професійні якості, аби виправдати сподівання колективу, котрий очікує позитивних змін,  зауважив Василь Берташ. Він побажав Івану Зимі успіхів у цьому. Очільник області також подякував за роботу екс-керівнику обласної лікарні Володимиру Лепесі. Відтепер він працюватиме в тут хірургом.

Рівненська обласна лікарня отримає нового керівника?

В області вже місяць працює гаряча телефонна лінія Василя Берташа, розповів медикам голова облдержадміністрації. Тож завдяки аналітиці звернень вдається оцінити роботу керівників усіх рівнів, а отже вчасно провести ротацію кадрів, аби оперативно вирішувати проблеми людей. Відтак, очільник області попросив усіх медиків відповідально та професійно виконувати свої обов’язки, адже від того залежить якість обслуговування.

«Завдяки бюджетним інвестиціям лишень у Рівному за ці роки вдалося збудувати три медзаклади європейського рівня: центр променевої терапії, перинатальний центр і центр екстреної медичної допомоги. Якщо в нинішній ситуації забути про політичні амбіції, а подумати про людей, то можна зберегти стабільність. А це перспектива подальшого розвитку – модернізація медустанов і наближення якісних професійних послуг до пацієнтів», - підсумував Василь Берташ.





На правах реклами