Ми у Facebook
08.12.2013, 16:47

Рівне: студенти "України" дізналися про створення інноваційних проектів

Студенти факультетів соціальної роботи та психології Рівненського відділення Відкритого Університету розвитку людини «Україна» днями прослухали корисні лекції з проектного менеджменту.
Експерт Фундації імені князів-благодійників Острозьких з проектного менеджменту Руслан Краплич провів відкриту лекцію з основ соціального проектування для студентів факультетів соціальної роботи та психології Рівненського відділення Відкритого Університету розвитку людини «Україна», які співпрацюють із Фундацією в рамках багаторічної угоди про партнерство.

Найбільший акцент у своєму виступі Руслан Краплич поставив на творенні соціальних інновацій, які виникають з вивчення проблем і потреб людей, громад, суспільства.

- Без чітко визначеної проблеми (потреби) її наслідків, які завжди виражаються цифрами та підтверджуються достовірними джерелами інформації – важко знайти й усунути причини виникнення проблеми і цим задовільнити потреби людини, - зазначив Роман Краплич.

Як на Рівненщині молодь проектувала майбутнє

За результатами лекції кілька студентів, працівників і викладачів Університету висловили бажання створити проектну групу, яка розроблятиме соціальні проекти, залучатиме ресурси для їх втілення й здійснюватиме реалізацію інноваційних соціальних проектів, спрямованих на задоволення потреб (попиту) громадян і громад.

Ця пропозиція буде обговорена керівництвом Університету «Україна» й Фундації Острозьких до кінця грудня 2013 року.





На правах реклами