Ми у Facebook
08.12.2013, 09:20

Щоденний гороскоп: не вірте першому враженню

Багато чого хочеться, але не всі бажання можуть здійснитися негайно. Відпочиньте! Займіться всім, до чого лежить душа. Не шкодуйте, якщо щось не виходить.
Астрологічний прогноз: 8 грудня, 2013, неділя.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Водолія/Риб (перша чверть, росте).

Цей день може бути цікавим та продуктивним. Не варто лінуватися - бо потім пошкодуємо, що прогавили шанс. Багато чого можна організувати і встигнути реалізувати до обіду. Тож не відкладайте на інший час прогулянки, зустрічі з друзями та знайомими, спільні домашні справи.

Можна разом з дітьми та іншими домочадцями почати підготовку до новорічних та різдвяних свят, спланувати генеральне прибирання, покупки, подумати, як прикрасити оселю, оновити інтер`єр і як привітати близьких людей.

Гороскоп на тиждень 2 - 8 грудня

Друга половина дня не підходить для реалізації нових справ та планів. Як би ви не старались, все може залишитися на папері або в такому вигляді, в якому було.

Не сприймайте на віру все, що вам кажуть. З цього приводу виникатимуть невеликі конфлікти родичів та друзів. Інформація, отримана сьогодні, може бути перекручена або сприйнята, як нам би хотілося.

Не варто вірити жінкам та дівчатам і робити висновки щодо нових знайомих – перше враження може бути оманливим.

Приділіть увагу здоров`ю, не переїдайте і обмежте вживання тютюну та алкоголю.

Ввечері добре слухати спокійну музику, дивитися романтичні комедії та мелодрами, приймати ароматичні ванни зі свічками й гуляти на свіжому повітрі.





На правах реклами