Ми у Facebook
12.12.2013, 16:07

У Рівному відбудеться творчий вечір заслуженої артистки України Галини Цьомик

15 грудня заслужена артистка України Галини Цьомик запрошує шанувальників своєї творчості та друзів у Рівненський облмуздрамтеатр на свій ювілейний творчий вечір.
50 років життя і 30 з них - на театральній сцені. Так склалась доля уродженки Волині, красивої, мудрої жінки, талановитої актриси Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, заслуженої артистки України Галини Цьомик. Вона реалізувала себе не лише у професійному плані, але й як дбайлива дружина і мама двох дітей, прекрасна господиня. У Рівному її знають також, як першу і єдину виконавицю ролі Марії Несвицької-Рівненської, засновниці нашого міста.

Вже цими вихідними усі поціновувачі творчості Галини Цьомик зможуть відвідати ювілейний вечір талановитої артистки.


Рівненський музично-драматичний театр запрошує на новорічні святкування [Анонс
]


Довідка:




Галина Цьомик народилася у 1963 році в с. Білин Ковельського району на Волині. У 1983 році закінчила драматичну студію при Київському академічному українському драматичному театрі ім. І.Франка, а в 2007 році – Рівненський державний інститут мистецтв РДГУ. З 1983 року працює в Рівненському театрі. Серед створених образів: Соня - “Дядя Ваня” А.Чехова, Софія - “Безталанна” І.Карпенка-Карого, Джіл - “Нечесна гра” Д.Голсуорсі, Галя - “За двома зайцями” М.Старицького, Цейтл - “Тев'є” Г.Горіна, Долорес - “Камінний господар” Л.Українки, Анна - “Украдене щастя” І.Франка, Гальшка - “Гальшка Острозька” О.Огоновського, Василина - “Одкровення від Івана” А.Крима, Вона - “Останній строк” В.Распутіна та інші.



Рівнян запрошують на різдвяний ярмарок у Львові

Артистка часта ведуча концертів, вечорів, автор та виконавиця художньо-літературної композиції “Хто ми без мови?”. Ініціатор та учасниця відкритя малої сцени театру.

На всеукраїнському фестивалі "ЛЕСИНІ ДЖЕРЕЛА" у Новограді-Волинському у 2007 році отримала гран-прі. У 2007 році удостоєна звання "Жінка року - 2007" у номінації "Жінки - працівники культури, творчих професій".

У 2010 нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.
З 2007 року – заслужена артистка України.



Телефон каси драмтеатру:(0362) 633-447





На правах реклами