Ми у Facebook
13.12.2013, 15:00

Афіша: Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на вихідні

Анонси подій в драмтеатрі на 14-15 грудня
Рівненський обласний український академічний музично-драматичний театр
Театральна площа, 1, тел. 0362 63-34-47 (каса)
www.dramteatr.com.ua

Старомодна комедія



О. Арбузов
лірична комедія на 2 дії
Ризьке узбережжя, море, сонце, догорає літо. ВІН і ВОНА... Таку картинку малює автор на початку п'єси. Саме так розпочинається їхній курортний роман...
ВОНА - касир у цирку, актриса у минулому, ЙОГО пацієнтка. ВІН - головний лікар у санаторії Прибалтики. Норовлива Лідія Василівна та врівноважений Родіон Миколайович - герої п'єси-дуету. Вони пережили війну, втратили близьких, пройшли багато доріг і зробили чимало помилок, проте не втрачають жагу до життя і цікавість до людей.
О. Арбузов розповідав, що задум пєси виник під враженням від випадкової зустрічі на Арбаті. Серед перехожих він помітив пару похилого віку: "їм було по років шістдесят. Вони йшли, турботливо підтримуючи один одного. Добрі, акуратні... і, що найцікавіше - вони реготали, як дуже щасливі люди. І раптом я зрозумів, як багато втрачають їхні ровесники, думаючи, що їхнє життя скінчилось".
Прем`єра вистави - жовтень 2011року

Тривалість вистави - 1 год 45 хв. з антрактом.

Режисер - Олександр Олексюк
Художник-постановник - Анна Пілюгіна
Балетмейстер - з.а. України Олексій Яриш
Звукорежисер - Надія Устянчук
Художник по світлу - Дмитро Усик
Помічник режисера - Любов Харченко

Дійові особи та виконавці:

Лідія Василівна - заслужена артистка України Марина Яриш
Родіон Микоалайович - артист драми, режисер-постановник Олександр Олексюк

Творчий вечір з.а. України Галини Цьомик



15 грудня заслужена артистка України Галини Цьомик запрошує шанувальників своєї творчості та друзів у Рівненський облмуздрамтеатр на свій ювілейний творчий вечір. Початок о 17.00. Вартість квитків 10-50 грн.

50 років життя і 30 з них - на театральній сцені. Так склалась доля уродженки Волині, красивої, мудрої жінки, талановитої актриси Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, заслуженої артистки України Галини Цьомик. Вона реалізувала себе не лише у професійному плані, але й як дбайлива дружина і мама двох дітей, прекрасна господиня. У Рівному її знають також, як першу і єдину виконавицю ролі Марії Несвицької-Рівненської, засновниці нашого міста.





На правах реклами