Ми у Facebook
13.12.2013, 18:29

Журналістка "ОГО" перемогла у всеукраїнському конкурсі

Днями у Рівному оголосили підсумки конкурсу для журналістів Рівненщини та інших областей України на краще висвітлення проблеми торгівлі людьми у ЗМІ. Серед переможців та призерів конкурсу є й рівненські журналісти. Хто саме? Дізнайтесь далі!
Конкурс проводила Рівненська громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (фінансова підтримка надана Агентством США з міжнародного розвитку). Конкурс мав на меті підвищити ефективність попередження торгівлі людьми в Україні, посилити та розширити канали поінформування громадян щодо ризиків потрапляння у ситуацію торгівлі людьми.

Журі визначило переможців у трьох номінаціях: "Краща робота на ТБ-радіо", "Краща робота у друкованих ЗМІ" та "Краща робота в інтернет-ЗМІ".

У номінації «Краща робота на ТБ–радіо» переможцем визнано творчий колектив викривального проекту «ПРАВОкація» (ZIK.UA, Львів): керівник-редактор проекту Ірина Венгер, журналіст – Юлія Шафранська, ведуча – Галина Роспопа, оператор – Назарій Пархомик, режисери монтажу – Віктор Гармонія та Ярослав Марциняк.

Переглянути програму «ПРАВОкація». «Трудове рабство»

Заохочувальну відзнаку отримує творча група у складі: Чеб Дар'я, Чесалова Тетяна , Нор Даніїл , Малоросіянова Катерина - студенти групи КДВ-5 Луганської державної академії культури та мистецтв.

Відеосюжет студентів із Луганська

У номінації "Краща робота в друкованих ЗМІ" переможцем визнано кореспондента Видавничого дому "ОГО" Ольгу Данилюк за статтю «Бізнес на 32 мільярди доларів: як розпізнати сучасних работорговців і не стати їхньою жертвою» (ОГО, 2013, 13 листопада) та серію публікацій у місцевих друкованих виданнях. За перемогу журналістку "ОГО" нагородили планшетом.



Бізнес на 32 мільярди доларів: як розпізнати сучасних работорговців і не стати їхньою жертвою

Заохочувальну відзнаку отримує рівненська журналістка Світлана Калько за публікацію «Чоловіки страждають мовчки. Представники сильної статі дедалі частіше стають жертвами работоргівлі, але зізнатися у цьому соромляться». Матеріал вийшов у газеті «Рівненська правда» №46 від 14 листопада 2013 року.

У номінації "Краща робота в інтернет–ЗМІ” переможцем визнано журналістку Олену Непокору за публікацію «Торгівля людьми. Ви думаєте це - не про Україну?» на порталі «Наш Дніпропетровськ»

Торгівля людьми. Ви думаєте це - не про Україну?

Заохочувальну відзнаку отримує журналістка Володимир-Волинської міськрайонної громадсько-політичної газети "Слово правди" (Волинська область) Ірина Надюкова за статтю "Мало не стала товаром", опубліковану на інтернет-ресурсі «ХайВей».

Мало не стала товаром

Вітаємо нашу колегу, журналіста "ОГО" Ольгу Данилюк та всіх переможців конкурсу й зичимо нових творчих успіхів!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ