Ми у Facebook
14.12.2013, 13:36

Хто з зірок виступає на провладному Майдані? [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ]

Сьогодні, 14 грудня, на Європейській площі у Києві зібрався мітинг на підтримку діючої влади та Президента. Хто з політиків та зірок української естради виступають зі сцени Антимайдану? Читайте далі.
Ведучим концерту на Майдані Партії Регіонів є Юрій Кот, який відомий в країні як ведучий телеканалу "Інтер", а у свій час саме Юрій Кот став популярним завдяки програмі "Все для тебе".

- Тут зібралося близько 20 000 людей, які хочуть показати іншу, альтернативну позицію, - виголосив зі сцени ведучий Юрій Кот.

У Києві розмежують опозиційний та провладний Майдани

Першим до слова запросили прем'єр-міністра України Миколу Азарова. Він наголосив на тому, що асоціація з Європейським Союзом пропагує одностатеві шлюби. Крім того, до мітингувальників звернувся віце-премєр міністр України Олександр Вілкул, депутати Анна Герман та Олена Бондаренко.

- Два Майдані, які є тут повинні об'єднатися. Ми будемо просити їх, щоб іти до праці, до сімей, треба готувати місто до свята, - наголосила Анна Герман.

Надвечір п'ятниці у центр Києва почали стягувати силовиків

Зі сцени Антимайдану виступили і зірки української естради - Володимир Гришко та Наталія Валевська. Але концерт триває, тому хто ще виступить зі сцени провладного майдану дізнаємося вже згодом.

Онлайн трансляцію з Європейської площі можна дивитися за цим посиланням - http://glavcom.ua/news/172812.html





На правах реклами