Ми у Facebook
15.12.2013, 11:40

Усик - Мендоса, Федченко - Лора: чим закінчився вечір українського боксу

Два поєдинки з участю українських боксерів відбулись 14 грудня. Олександр Усик провів свій другий бій на професіональному ринзі, зустрівшись з Епіфаніо Мендосою (Колумбія), а Сергій Федченко розіграв титул чемпіона Європи у першій напівсередній вазі в поєдинку з Феліксом Лорою (Іспанія).
14 грудня у ТРЦ "Термінал" (м.Бровари на Київщині) відбувся заключний цьогорічний боксерський турнір «K2 Promotions». В головному поєдинку вечора Чемпіон Європи за версією WBO в найлегшій вазі Сергій Федченко (33-2, 14 КО) провів захист титулу проти Фелікса Лори (16-10-5, 9 КО) з Іспанії. Також цього вечора на ринг вийшов Олімпійський чемпіон Олександр Усик Його суперником був Епіфаніо Мендоза.

Вечір українського боксу: поєдинки Олександра Усика та Сергія Федченка

Сергій Федченко програв бій, а з ним і титул чемпіона Європи WBO Феліксу Лорі за рішенням суддів. Справжнім шоком для Федченка став нокдаун в кінці другого раунду. Федченко ціною надзусиль зумів достояти цю трихвилинку, і на те, аби отямитися повністю Федченку знадобився майже весь третій раунд.

Суто візуально Федченко виграв практично всі раунди, окрім другого і третього, але думка суддів розділилася: двоє віддали перемогу Лорі, і ще один - Федченку.

Бокс: феєрична перемога українця Олександра Усика! [+Відео]

Олександру Усику сьогодні щастило більше. Так вже в другому раунді українцю вдалося нокаутувати колумбійця Епіфаніо Мендосу. У четвертому раунді Усику вдалося перемогти Мендосу. Рефері зупинив бій через те, що колумбієць пропустив надто велику кількість важких ударів. Тобто Олександр Усік отримав перемогу технічним нокдауном.

Олександр Усик перед поєдинком з Епіфаніо Мендосою


Сергій Федченко перед боєм з Феліксом Лорою


Використані матеріали k2ukraine.com





На правах реклами