Ми у Facebook
17.12.2013, 16:00

Новий рік. Омбре і Ви! [На правах реклами]

Як це банально не звучить, але з початком чогось нового, в нашому випадку – це наближення Нового року, кожен прагне змін на краще. На краще життя, на кращу роботу, особисті стосунки. А кожна жінка, зокрема, прагне змін у своєму зовнішньому вигляді.
Ось ми знову завітали в салон краси «Арт-Леді» дізнатися що ж нового можна внести у свій образ. Поспілкуємося на цю тему із директором салону Людмилою Теслюк.
-Людмило, розкажіть будь-ласка, що все ж таки нового індустрія краси може запропонувати нашим чарівним красуням?
-Звичайно, особливу увагу кожна жінка приділяє своїй зовнішності, зокрема зачісці. Доглянуте волосся завжди привертає увагу оточуючих. Природність у всьому завжди є, була і буде, це прослідковується і у волоссі. Фарбування волосся один із варіантів за допомогою якого ми можемо змінити свій образ.



"Мобілочку" в Рівному закрили

- На сьогоднішній день є нова техніка фарбування волосся, яка дуже популярна серед голлівудських зірок, - розповідає Людмила. Здебільшого вона порадує власниць натурального волосся. Сьогодні на піку популярності техніка фарбування волосся омбре, або інакше її ще називають «деграде». Вона являє собою плавний прехід одного тону в інший від коренів до кінчиків волосся. Важливо також, щоб перехід від темного до світлого був плавним, адже саме тоді омбре буде вважатися завершеним і цілісним.



Стрижка "гарячим лезом" — модно, стильно та лікувально

- Омбре – це ідеальний варіант, якщо Ви хочете виглядати стильно і натурально, - говорить директор салону краси «Арт-Леді» Людмила Теслюк. Перевага такого фарбування – це те, що навіть коли волосся почне відростати, це нітрохи не зіпсує Вашу зачіску, а тільки зробить її ще більш природною і стильною. Головне, правильно підібрати відтінки, і тоді Ви будете дійсно красунею. Ефект омбре можна створювати не тільки на своєму звичайному кольорі волосся, можна повністю пофарбувати волосся в кілька відтінків якогось кольору. Наприклад, фіолетового, червоного, синього, рожевого. На що вистачить сміливості.



"Міні-міс і міні-містер Рівненщина": розпочинаємо інтернет-голосування!



Якщо Ви прагнете бути оригінальними і слідкуєте за тенденціями моди, тоді техніка фарбування омбре – саме для Вас!

Більше інформації за адресою:
м. Рівне, вул. Волинської Дивізії, 1
тел. 095 827 36 39
тел. 097 773 12 21

Всі фото з мережі інтернет





На правах реклами