Ми у Facebook
18.12.2013, 12:37

Азаров "дав добро" на підписання 5 угод з ЄС

Уряд нібито продовжувати розширювати співпрацю з ЄС.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров запевняє, що країна продовжує співпрацю з ЄС. Він "дав добро" на підписання п'яти договорів зі співдружністю, - TCH.ua

"Наш уряд в плановому режимі продовжить системну роботу з європейської інтеграції. Сьогодні уряд дає "зелене світло" для підписання 5 угод між урядом України та Європейським Союзом", - заявив Азаров.

Азаров повідомив, що серед документів рамкові угоди про підтримку угод між Україною та ЄС, спрямованих на впровадження інституційних реформ в рамках програми "Східне партнерство". Крім того, там програми "Місцевий розвиток", програми підтримки України з управління міграційними процесами та надання притулків. Також підпишуть договори співпраці ЄС та України з ядерної безпеки та продовження підтримки реалізації енергетичної стратегії розвитку України, яка передбачає зменшення забруднення навколишнього середовища.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з українським колегою Віктором Януковичем заявив про те, що російський уряд вирішив допомогти Україні і розмістить 15 мільярдів доларів в українських цінних паперах.





На правах реклами