Ми у Facebook
19.12.2013, 13:10

Інтерв'ю Януковича [+Відео]

Президент України Віктор Янукович дає інтерв'ю журналістам низки українських засобів масової інформації. Пропонуємо вашій увазі пряму трансляцію розмови глави держави з журналістами!
Президент, зокрема, заявив, що ціна на російський газ для України буде змінюватись і це залежатиме від цін на нафту і сезону. "Вона цілком залежить від ціни на нафтопродукти. Якщо наприклад ціна на нафту знизиться, то ціна на газ теж опуститься нижче 268,5 доларів. Тому ми записали, що ціна може переглядатись щокварталу", - пояснив Віктор Янукович. "Вона може і збільшуватись і зменшуватись. Це можуть бути і сезонні коливання. Як і раніше було", - додав він.

За словами Президента, Україна зацікавлена у збільшенні споживання дешевого російського газу. "Якщо буде така ціна, ми зацікавлені споживати російського газу більше, ніж той, який буде дорожчий", - заявив Віктор Янукович. Проте, він заявив, що "демонополізація газового ринку буде і далі продовжуватись". "Україна буде з року в рік збільшувати видобуток власного газу. Інвестори, які прийшли, вони повинні мати механізми збуту свого газу", - пояснив глава держави.

ДИВИТИСЬ ІНТЕРВ'Ю ПРЕЗИДЕНТА НА ТСН.UA

Також Президент заявив, що під кредит Росії не закладалося жодне майно, а кредит вигідний, бо Росія не ставила жодних додаткових умов.

Євромайдан: заява Януковича [+Відео]

"Політична криза, яка відбулася наприкінці цього року, – вона не подолана, вона ще є. З неї треба зробити висновки – і владі, і опозиції, і громадянському суспільству. І люди ці висновки зроблять самостійно, а ми повинні врахувати помилки", - заявив також Президент. За його словами, "ми над ними працюємо, виправляємо, і будемо виправляти далі". "Дуже важливо, щоб у наші внутрішні питання не втручались будь-які країни. І не вважали, що вони тут можуть господарювати як завгодно – на Майдані чи не на Майдані", - заявив Віктор Янукович. "У категоричній формі я проти того, щоб хтось приїздив до нас у країну і вчив нас, як нам тут жити. У нас завжди повинно бути достатньо мудрості, політичної волі і – якщо хочете – відповідальності... відповідальності перед майбутнім поколінням!", - наголосив він.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ