Ми у Facebook
20.12.2013, 13:52

Сьогодні відбудеться суд щодо скасування трьох рішення Рівнеради

Сьогодні о 15.45 відбудуться засідання Рівненського окружного Адміністративного суду. Під час засідань планують скасувати 3 рішення Рівнеради: щодо відставки Кабінету Міністрів щодо політичної ситуації в країні і про встановлення пропорів Ради Європи на Майдані Незалежності і приміщенні Рівнеради.
Нагадаємо, що органи прокуратури Рівненської області заявили до Рівненського окружного адміністративного суду 25 позовів про визнання протиправними та скасування 27 рішень органів місцевого самоврядування, що стосуються, зокрема, «використання символіки іноземних держав поряд із адміністративними будівлями».

Крім того, прокурори оскаржували звернення до Верховної Ради з пропозиціями ініціювати дострокове припинення повноважень президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради, що їх ухвалили міські депутати Дубна, Сарн, Острога, Корця, Гощі, а також багатьох районних рад.

На Рівненщині прокурори подали в суд на місцеву владу

Сьогодні ж стало відомо, що о 15.45 Рівненський окружний Адміністративний суд планує скасувати 3 рішення Рівнеради: Звернення щодо відставки КМУ М.Азарова, щодо політичної ситуації в країні і про встановлення пропорів Ради Європи на Майдані Незалежності і приміщенні Рівнеради. Подання про скасування рішень вніс прокурор Рівного Андрій Джус, - повідомив депутат Рівненської міської ради Олександр Лащук.

Про рішення суду дізнаємося вже згодом у нових публікаціях OGO.ua.





На правах реклами