Ми у Facebook
20.12.2013, 22:58

Гімн "тітушек" - новий хіт інтернету [+Відео]

«Очі порожні, підтягнуті тушки, на вулиці міст виходять тітушки. На Антимайдан за великий куш, кроком руш, кроком руш» - це приспів "Гімну тітушек", який стрімко поширюється інтернетом. Записав пісню гурт "Телері". Дивіться і слухайте далі!
«Хто такі тітушки знає навіть Вікіпедія. Однак досі невідомо, чи є у них свій прапор, герб і гімн. Гурт Телері починає поволі заповнювати ці прогалини», – так описується відео на YouTube.

Виконує композицію гурт "Телері". Як розповідає "Вголос", колектив був створений 1998 року у Переяслав-Хмельницькому Київської області. Грає рок, переважно акустичний (гітара, сопілка, скрипка, бас, перкусія, флейта, віолончель, акордеон).

Антимайдан у Києві: ВІДЕО



Нагадаємо, під «тітушками» прийнято розуміти молодих людей спортивного вигляду (зокрема і перевдягнених у цівільний одяг співробітників силових структур), яких за грошову винагороду використовують для протизаконних методів перешкоджання проявам громадського опору. Термін походить від прізвища спортсмена з Білої Церкви Вадима Тітушка, який 18 травня 2013 року в Києві напав на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя. Напад було знято фотокореспондентами, що і слугувало основним доказом його провини в суді. Термін "тітушки" набув особливого поширення під час подій Євромайдану.

Миколай з Євромайдану подарував беркутівцям шкарпетки [ФОТОФАКТ]

Чемпіон світу з боксу Олександр Усик - про "тітушек":
- Провокації на вулицях роблять люди, які тільки називаються спортсменами. Якщо у них немає грошей, то вони можуть піти розвантажувати вагони. Отримувати гроші за бійки на вулицях — це брудна справа.

Поєдинок Олександр Усик проти Епіфаніо Мендози [ПОВНЕ ВІДЕО]





На правах реклами