Ми у Facebook
21.12.2013, 15:39

Як підготувати автомобіль до продажу? Частина 2 [+ПОРАДИ]

Минулого разу ми говорили про зовнішній вигляд та ціноутворення автомобіля, який хочемо продати. Сьогоднішня наша тема - двигун.
Двигун – це найголовніша ланка авто. Якщо не довести його до розуму, то не чекайте нічого доброго в майбутньому. По-перше, потрібно відрегулювати подачу масла та пального - тоді ваш мотор легко заведеться з одного обороту. Зверніть увагу на звук роботи агрегату - якщо чутні різні шуми та постукування - вживайте відповідних заходів. Залиті паливні присадки трохи підвищать потужність двигуна, а заодно й зменшать задимленість.



Допускаються дрібні сліди масла на з’єднуючих деталях агрегату. Не треба їх відмивати. Врахуйте, що сильно чистий мотор завжди викличе якісь підозри, адже перша думка, яка може з'явитися в голові покупця, буде пов'язана зі скритністю господаря автомобіля. Клієнту додасть впевненості відсутність істотного витоку масла та інших рідин. Те ж саме стосується і вузлів підвіски з трансмісією.





Як підготувати автомобіль до продажу? Частина 1 [+ПОРАДИ]


Свічки обов'язково зніміть, очистіть їх і уменшіть зазори до рекомендованих виробником. Дана операція зробить роботу двигуна рівною, без зайвих ривків. Бувають випадки, коли це не допомагає. Тоді вам потрібно поміняти масло або замінити повністю усі свічки.



Обробіть кришку трамблера будь-яким водовідштовхувальним засобом, і тоді мотор вашого авто буде заводитися швидше. Відмийте розширювальний бачок. Це потрібно зробити, аби охолоджуюча система машини не здалася забрудненою. Ретельно відрегулюйте приводні ремені - сторонніх звуків вони створювати не повинні. Перевірте електропроводку на повну працездатність - вона повинна функціонувати безперебійно.
І наостанок - перед тим, як віддати машину в інші руки, заправляйте її якісним паливом, не економте на цьому.





На правах реклами