Ми у Facebook
25.12.2013, 10:30

Жорстоко побили журналістку "Української правди" Тетяну Чорновол [+Відео]

Президент вимагає від міністра МВС негайно розібратися з побиттям журналістки.
Як повідомляє "Українська правда", все відбулося в Борисполі. "У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя", написав вночі журналіст Мустафа Найєм у своєму Твіттері.

Родичам передзвонили вже з травмпункту. У Тетяни струс мозку та числені гематоми.

"За словами Тетяни Чорновіл, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків", написав Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама ходити вона не може. О 4-й годині ранку Тетяну перевезли до лікарні в Києві.



За останній тиждень сталося кілька пригод, в результаті яких постраждали активісти Євромайдану. У неділю стріляли в активіста Дорожнього контролю Володимира Маралова. Увечері у вівторок у Харкові один з організаторів місцевого Євромайдану Дмитро Пилипець отримав кілька ножових поранень.

У вівторок також стало відомо про те, що помер від травм побитий правоохоронцями 18 грудня Павло Мазуренко.

Тетяна Чорновол є автором та блогером "Української правди". Останній її пост описував "хатинку" головного міліціонера держави пана Захарченка. До того Тетяна критикувала у своїх блогах та статтях Медведчука, Клюєва, Азарова, Льовочкіна та сім'ю Януковичів.

Тим часом Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Янукович звернувся з відповідним проханням до генерального прокурора Віктора Пшонки.

Президент жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності, повідомили у прес-службі Януковича.





На правах реклами