Ми у Facebook
25.12.2013, 23:03

Названо ім'я переможця шоу "МастерШеф-3" [Фото+Відео]

Сьогодні стало відомо ім'я того, хто отримав перемогу у проекті "МастерШеф-3" і виграв 500 000 гривень та можливість навчатися в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu. Хто претендував на це почесне звання і здобув перемогу? Дізнаєтесь далі.
Нагадаємо, що «МастерШеф» - масштабне кулінарне реаліті-шоу, в якому 20 найдостойніших кухарів-аматорів, відібраних для участі в шоу, змагаються за звання найкращого шеф-кухаря України та грошову винагороду в 500 000 гривень. Також переможець проекту отримує можливість навчання в кращій кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

Переможцем першого сезону шоу стала бухгалтер із Донецька Світлана Шептуха. Переможець другого сезону - візажист з Києва Єлизавета Глинська.

За перемогу в третьому сезоні проекту боролися двоє учасників - Олег Кошовий та Ольга Мартиновська.






Шоу "МастерШеф": фіналіст працює на кухні Євромайдану [+Фото]

Олегу 23 роки, він проживає у місті Біла Церква. Любов до кулінарії Олегу прищепив батько, який мріяв стати кухарем. Але, на жаль, він так і не зміг її здійснити.

Олег Кошовий - морський піхотинець. Служив у військово-морських військах, був розвідником на флоті. Під час служби хлопець почав читати кулінарну літературу і знайомитися з технологіями харчового приготування. Потім пробував це все реалізувати на кухні, і в підсумку кулінарія захопила хлопця настільки, що він твердо вирішив, що в майбутньому бачить себе тільки шеф-кухарем, повідомляє сайт телеканалу СТБ.

Його конкурентка - Ольга Мартиновська. Дівчині також 23 роки, проживає вона у Миколаєві. До проекту працювала флористом, менеджером у банку і офіціантом на урочистих подіях у Франції.

- Участь в проекті «МастерШеф» - це щасливий випадок, а ще - можливість повірити в себе і випробувати на професіоналізм, - розповіла Ольга в інтерв'ю телеканалу СТБ. -

Після фінальних випробувань було названо ім'я переможця проекту. Ним стала Ольга Мартиновська.






На правах реклами