Ми у Facebook
29.12.2013, 22:22

"Х-фактор 4": суперфіналістів визначено! [Фото+Відео]

Десятий прямий ефір проекту "Х-фактор 4" у ніч з 28 на 29 грудня назвав імена двох суперфіналістів, серед яких уже зовсім скоро буде визначено переможця четвертого сезону. Дізнайтесь їхні імена, дивіться відео виступів!
У суботу, 28 грудня, на сцену "Х-фактор 4" вийшли троє виконавців - Сергій Гладир, Олександр Порядинський і тріо "Тріода". Саме вони залишились у проекті після дев'яти прямих ефірів.

Пройшовши довгий шлях до своєї мрії і зробивши все можливе для її втілення, вони зустрілись на сцені масштабного вокального шоу, аби продемонструвати свій талант мільйонам телеглядачів та інтернет-користувачів - і, звісно ж, здобути перемогу! Але переможець у "Х-фактор 4" буде, ясна річ, лише один. І ми вже зовсім скоро дізнаємось, хто саме ним стане!

Цього разу, напередодні фіналу грандіозного шоу, учасники проекту виконували по трі пісні кожен. При цьому одну з них - разом із зірковим гостем. Запрошеними зірками десятого прямого ефіру проекту "Х-фактор 4" були Олена Ваєнга, Лоліта та Bosson.







"Х-фактор 4": учасники вирушають у тур Україною [РОЗКЛАД КОНЦЕРТІВ]

Нагадаємо, журі вже третій ефір поспіль не мало права вирішувати долю учасників, нині вся відповідальність покладається на глядачів! Отож, цього разу після оголошення результатів глядацького голосування стало відомо: проект залишає Сергій Гладир. Відтак, у фінал "Х-фактор 4" проходять гурт "Тріода" та Олександр Порядинський!

Дивіться відео виступів учасників десятого прямого ефіру шоу "Х-фактор 4"!

Сергій Гладир






Олександр Порядинський




"Х-фактор 4": шоу покинули підопічні Ігоря Кондратюка [Фото+Відео]

"Тріода"






Нагадаємо, що переможець шоу "Х-фактор" отримає 2 мільйони гривень. Хто здобуде перемогу в четвертому сезоні проекту - дізнаємось вже на початку нового 2014 року - 4 січня!

Використані матеріали "ТелеПростір"





На правах реклами