Ми у Facebook
30.12.2013, 11:25

Що подарувати на Новий рік 2014: доступні та оригінальні ідеї подарунків для рівнян

До найулюбленішого свята залишаються лічені дні. І це означає, що в голові крутиться одвічне питання: що подарувати на Новий рік 2014? Звичайно, коли є гроші - не проблема, варіантів може бути маса, але іноді фінанси співають романси.
Зовсім без подарунків не можна, та навіть і недорогі можуть бути дуже оригінальними і потрібними.

Зараз тема подарунків особливо актуальна. Напередодні новорічних свят Жіночий Клуб радить, що подарувати на Новий рік 2014, щоб людині було приємно, і в скромний бюджет при цьому вкластися. Подарунки з нашого списку можна презентувати як чоловікам, так і жінкам. Всі вони - недорогі, але милі і цікаві.

Карта пам'яті або флешка
Micro SD карту на 8 гігабайт без адаптера або на 4 гігабайти, але з адаптером, можна купити за 50 гривень. Флешка на 8 гігабайт коштує приблизно стільки ж. Проблем із пошуком не буде - придбати їх можна в будь-якому магазині електроніки. Є дуже оригінальні варіанти флешок у вигляді сувенірів.



Термокружка
Демократичний варіант термокружки на півлітра коштуватиме близько 40 гривень. У зимовий час такий подарунок буде дуже навіть бажаним. Термокружки на будь-який смак продаються в будь-якому гіпермаркеті або магазині посуду.



В'язаний чохол для чашки
Вбрання для чашки - постійний елемент «ванільних» картинок з інтернету - особливо актуальне взимку. Грілки для чашок поки не продаються у нас повсюдно, але їх можна знайти на просторах мережі - рукодільниці самі в'яжуть і продають такі чохли . Є й «чоловічі» варіанти чохлів - темних стриманих кольорів. Орієнтовна вартість - 50 гривень. Шукайте на сайтах безкоштовних оголошень.



Новорічний набір шоколаду
Набори з шоколадок і цукерок у формі конячки, з Дідом Морозом і з нанесеним числом «2014» продаються якраз за 40-50 гривень. Вибір великий, шукати потрібно в спеціалізованих магазинах шоколаду.



Снігова куля
Прозора куля зі сніговою бабою, Дідом Морозом і падаючим снігом гарантовано перенесе в дитинство. Коштує таке задоволення в районі 40-50 гривень. Шукайте в магазині подарунків!



Календар
Настінний або настільний календар згодиться у будь-якому випадку. Коштують календарики від 30 до 50 гривень. Знайти такий подарунок не складе труднощів - календарі перед Новим роком є в асортименті у всіх магазинах канцтоварів.



Підставка для ручок
Металева підставка для ручок , наприклад , у вигляді символу майбутнього року - конячки - підійде як для чоловічого , так і для жіночого робочого столу. Функціональний сувенір обійдеться в 40-50 гривень.



Травянчик
Травянчик - це горщик з насінням газонної трави. Якщо його регулярно поливати, вже через пару тижнів він порадує весняною травою. Особливо оригінальні горщики у вигляді різних фігурок. Шукайте такі в інтернет-магазинах подарунків. Вартість - від 25 до 50 гривень.



Плед
Плед - на 100% універсальний подарунок, а в холодну погоду - тим більше. Найдешевший акриловий пледик можна знайти за 45-50 гривень в будь-якому гіпермаркеті або магазині товарів для дому.



Навушники
Навушники, які вміють неприємну властивість частенько ламатися, не будуть зайвими ні для кого. Ціни на них стартують від 20 гривень. Недорогі навушники шукайте в магазинах електроніки і в інтернет-магазинах.



Ну а крім нашого списку завжди можна знайти милі штучки для інтер'єру, чи це буде стильна м'яка іграшка у вигляді снігової баби чи оленя, а також різдвяний вінок, зроблений своїми руками, чашки з зимовим малюнком, маленька статуетка конячки, красиві новорічні свічки тощо.


Цитата дня

Подарунки, як і добрі поради, приносять радість тому, хто їх дарує.
Едуар Ерріо





На правах реклами