Ми у Facebook
30.12.2013, 11:25

У Рівному проведуть "Добро для безхатченків"

ілюстація до матеріалу

Рівненські пластуни організували акцію "Добро для безхатченків". Молоді активісти Рівненської молодіжної організації Пласт Національної скаутської організації України проводять збір продуктів та грошей для організації Святвечору для безхатченків.
Ось і настав довгоочікуваний період різдвяних свят. У Святий вечір українці традиційно зберуться сім'ями біля столу, будуть дякувати Богу за щедрість, за допомогу, за минулий рік. Діти бавитимуться подарованими іграшками, а дорослі спілкуватимуться про життя. Однак є ті, хто позбавлений сімейного затишку, хто в ці чудові дні мерзнутиме голодний на вулиці.

Рівненська молодіжна організація Пласту Національної скаутської організації України проводить акцію «Різдво для безхатченків».
Пластуни закликають рівнян допомогти безхатченкам. Молоді активісти проводять збір продуктів та грошей для організації Святвечору для безхатченків.


Вітаємо католиків та протестантів з Різдвом!


- Я вас прошу, не будьте байдужими до цих людей, давайте разом їм допоможемо! Давайте подаруємо їм справжній Святвечір, вечір зі смачними стравами та маленькими подарунками, - зазначає координатор акції Олександр Онищук.

Хто може допомогти продуктами, приносьте їх до Народного дому. 3 поверх, кабінет Політичної партії «За Україну!». Згодиться все їстівне: Картопля, морква, цибуля, майонез, чай, хліб, м’ясо, молоко, солодощі. Окрім алкоголю!


Безхатченки ледь не спалили багатоповерхівку у Рівному


Також ви можете пожертвувати кошти для купівлі продуктів. Номер картки ПриватБанку 6762 4660 1710 4447 Антонюк Наталія Валеріївна
Координатор акції – Олександр Онищук, тел. 096-494-05-38





На правах реклами