Святкове м’ясо від Галини Кульчинської
Пані Галина порадила урізноманітнити святкове меню м’ясом по-французьки, адже це смачна, оригінальна і зовсім нескладна страва.
Необхідні інгредієнти
Свинина – 400-500 г,
Цибуля ріпчаста – 3-4 шт.,
Сир гострий твердий (“Голландський”) – 200-300 г,
Майонез – 400 г,
Сіль,
Перець
Святковий рецепт від Алли Матчук
Спосіб приготування:
М’ясо нарізати, як на відбивні, кожен шмат м'яса добре відбити, посолити і поперчити.
Цибулю почистити та нарізати кільцями. Сир натерти на крупній тертці. На змащене маслом деко щільно викласти м'ясо. Зверху, на м'ясо, покласти цибулю. Полити м'ясо майонезом не дуже густою сіткою. Посипати тертим сиром. Запікати приблизно 25 хвилин при температурі ~ 180° C.
Готовому м'ясу дати настоятися ~ 10-15 хвилин. Подавати гарячим, але охолоджене теж дуже добре смакує.
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 160
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 503
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 413
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 500
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 466