Ми у Facebook
30.12.2013, 15:46

Святкове м’ясо від Галини Кульчинської

Ми продовжуємо дарувати вам цікаві рецепти від успішних рівнянок. На черзі смачне м’ясо від Галини Кульчинської.
Галина КУЛЬЧИНСЬКА, заступник міського голови Рівного з гуманітарних питань

Пані Галина порадила урізноманітнити святкове меню м’ясом по-французьки, адже це смачна, оригінальна і зовсім нескладна страва.

Необхідні інгредієнти

Свинина – 400-500 г,
Цибуля ріпчаста – 3-4 шт.,
Сир гострий твердий (“Голландський”) – 200-300 г,
Майонез – 400 г,
Сіль,
Перець

Святковий рецепт від Алли Матчук

Спосіб приготування:

М’ясо нарізати, як на відбивні, кожен шмат м'яса добре відбити, посолити і поперчити.

Цибулю почистити та нарізати кільцями. Сир натерти на крупній тертці. На змащене маслом деко щільно викласти м'ясо. Зверху, на м'ясо, покласти цибулю. Полити м'ясо майонезом не дуже густою сіткою. Посипати тертим сиром. Запікати приблизно 25 хвилин при температурі ~ 180° C.

Готовому м'ясу дати настоятися ~ 10-15 хвилин. Подавати гарячим, але охолоджене теж дуже добре смакує.






На правах реклами