Ми у Facebook
31.12.2013, 17:57

Як Євромайдан готується зустріти Новий рік

Активісти столичного Євромайдану обіцяють відсвяткувати Новий рік з вертепом і шампанським. Більше про те, як зустрічатимуть 2014 рік на Євромайдані - дізнайтесь далі!
Розважати публіку розпочнуть уже о 21 годині, повідомляє 5 канал. Найімовірніше, розігрівати людей розпочне співачка Марічка Бурмака. Упродовж ночі на сцену вийде загалом близько двадцяти рок-гуртів.

О 22 годині відбудеться зірковий вертеп. Його автор, Сашко Лірник, уже закінчив сценарій. За його словами, це не буде політичний памфлет, однак дух Євромайдану він спробував передати. Взяти участь у верпеті захотіли вже близько 20 охочих. Олександр Положинський, лідер гурту "Тартак", наприклад, випало грати в ньому "тітушку".

Раніше координатори Майдану заявили, що усі протестувальники і кияни, що будуть святкувати в центрі, отримають безалкогольне шампанське та солодощі, а на Різдво - традиційні дванадцять страв, зокрема кутю та калачі.

Також на Євромайдані готуються до великого новорічного феєрверку. Крім того, тут планують встановити світовий рекорд: за 10 хвилин до Нового Року усі присутні на Майдані одночасно хором виконають Гімн України. На Майдані знаходитимуться експерти і фахівці, які зафіксують цей результат. Офіційну заявку на реєстрацію рекорду у Книзі рекордів Гіннеса вже подано, повідомляє "Українська правда".

Рівненський намет на Євромайдані зсередини: ВІДЕО

Нагадаємо, напередодні народний депутат України від Рівненщини Юрій Вознюк запросив усіх бажаючих відсвяткувати Новий рік на Євромайдані у наметі "Рівненщина". "О 23.50 ми встановимо світовий рекорд за чисельністю виконання гімну. Теперішній становить 121 000 чоловік. Належить індусам. Переконаний, нас буде понад мільйон!" - висловив сподівання депутат від "Батьківщини". "Нас приїдуть привітати найкращі українські та зарубіжні виконавці! - пообіцяв Юрій Вознюк. - Відчуваю - це буде неймовірна зустріч Нового року!"

Нардеп від Рівненщини запрошує в намет зустріти Новий рік і побити рекорд індусів [Фото+Відео]





На правах реклами