Ми у Facebook
01.01.2014, 09:00

Гороскоп на 1 січня 2014: будьте готові до несподіванок

Добре піде активний відпочинок, спілкування з друзями, заняття улюбленим хобі. Дотримуйтесь міри у всьому. Частіше прислухайтесь до інтуїції.
Астрологічний прогноз: 1 січня 2014, середа.

30/1 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (Молодий Місяць (Молодик).

Так ось який ти, ранок Нового року! Астрологи вітають всіх з 2014-м, який, за східним календарем, пройде під покровительством Синього Дерев`яного Коня. (Щоправда, Чорна Водяна Змія передасть естафету новому господарю року лише наступного Молодого Місяця - 31 січня).

А зараз, поки на небі ще не зійшов січневий Молодий Місяць, краще відпочити, тим більше що майже ніхто не заважає й не докучає.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Чудовий день для активного відпочинку на свіжому повітрі, спілкування з друзями й навіть колегами у неформальній обстановці.

Навіть звичайне прибирання і миття посуди принесе задоволення і заспокоєння.

Гороскоп на тиждень 30 грудня – 5 січня

До обіду можна подумати над тим, що не встигли зробити в останні дні. Може, є ще час щось закінчити, а щось просто треба викинути й забути. Пробачте тих, хто вас образив і зіпсував настрій. Подякуйте долі за все хороше й за випробування, які загартували та додали розуму!

Однак варто обмежити себе в алкоголі, відмовитись від жирних і несвіжих страв, а також від сварок і з’ясовувань стосунків.

У другій половині дня навряд чи нам дадуть розслабитися по повній. Будьте готові до несподіванок і необхідності щось терміново робити, кудись йти, дзвонити, їхати.

З Новим роком! Щастя усім і долі!

Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ