Ми у Facebook
03.01.2014, 08:35

Гороскоп на 3 січня: ех, прикусити б язичок…

Не зовсім сприятливий час для дискусій та сімейних сцен. Настрій може змінюватись кілька разів на день. А от навчання, спорт і важка фізична робота підуть «на ура».
Астрологічний прогноз: 3 січня 2014, п’ятниця.

3 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (перша чверть, росте).

Сьогодні багатьом захочеться висловитись, відверто поговорити, звільнитись від того, що накипіло. Потягне до друзів, однодумців, близьких по духу і вихованню людей.

І все ж день для спілкування не зовсім сприятливий. Ну хоча б важливі ділові зустрічі, переговори і ризиковані з`ясування стосунків краще відкласти на потім.

Сьогодні люди аж занадто часто провокують оточуючих на суперечку, висловлюють те, що думають (і навіть не думають!), не замислюючись про наслідки - почуття, які можуть викликати в оточуючих, біль, який можуть завдати рідним та коханим…

Навіть якщо мовчати цілий день, образи і невдоволення накопичуються, під вечір може спалахнути конфлікт.

Тому бажано зосередитися на будь-якій самостійній роботі, яка відволікатиме, потребуватиме і фізичних сил, і розумового напруження.

Гороскоп на тиждень 30 грудня – 5 січня

Дуже високі шанси досягти успіхів у навчанні, науковій і творчій діяльності. Можна зробити великий крок вперед у вивченні важких дисциплін, підготовці до іспитів, написанні рефератів, курсових і дипломних.

Вірогідні невеликі грошові надходження, наприклад, аванс чи гонорар. Або банк нарахує відсотки за депозит.

Бережіть здоров`я, обмежте себе у їжі, утримайтесь від спиртного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Как угодить Синей Лошади: восточный гороскоп 2014
Хозяйка 2014 года - Синяя Деревянная Лошадь





На правах реклами