Ми у Facebook
07.01.2014, 16:51

Рівненщина: подружжя згоріло у ніч на Різдво [+Фото]

7 січня о 02.40 в оперативно-рятувальну службу Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку в селі Немовичі Сарненського району. Пожежа закінчилась трагічно...
Вже о 3 годині ранку рятувальники ліквідували пожежу. З майна вогонь встиг знищити лише тапчан та 2 квадратних метри дерев’яної підлоги в одній із кімнат будинку. Проте, рятувальники виявили на місці пожежі двох загиблих людей. Ними виявились господар оселі та його дружина, обидва 1960 року народження. Причина пожежі встановлюється.

Служба порятунку Рівненщини звертається до громадян із проханням звернути свою увагу на стан протипожежного захисту власної оселі. "Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання. Ретельно дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Пам'ятайте: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, паління в ліжку у нетверезому стані - основні причини пожеж та загибелі людей на них. Задля уникнення трагедій не залишайте на самоті ваших дітей! В разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером "101", - йдеться у зверненні обласної Служби порятунку.

Нагадаємо, за останні дні на Рівненщині це вже другий випадок загибелі двох людей на пожежі. 4 січня у с.Шпанів Рівненського району внаслідок пожежі у будинку місцевого священика загинуло двоє дітей.

Страшна пожежа у родині священика на Рівненщині: подробиці [+Відео]





На правах реклами