Ми у Facebook
09.01.2014, 13:42

Як рівненські чиновники дітям ялинки дарували [+Фото]

8 січня, на другий день Різдва, голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ, голова Рівненської обласної ради Юрій Кічатий та міський голова Рівного Володимир Хомко підготували для дітей забави біля ялинки, новорічну виставу та подарунки від Діда Мороза.
Голови Рівненської облдержадміністрації та голова Рівненської обласної ради влаштували свято для 320 хлопчиків та дівчаток із усієї області. Дійство відбулося у Рівненському академічному обласному театрі ляльок.

Для них підготували програму під назвою «Пірнаємо в Новий рік». На свято запросили сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей із обмеженими фізичними можливостями, із малозабезпечених сімей, та інших соціально вразливих категорій. Також були тут і переможці творчих конкурсів.

Маленькі колядники завітали до Рівненської обласної ради [+Фото]

Після театралізованого дійства дітлахам вручили солодкі подарунки. До слова, видатки на організацію таких новорічних свят депутати щороку передбачають в обласному бюджеті.



Також 8 січня малеча побувала на традиційній ялинці міського голови в Рівненському академічному обласному театрі ляльок. Бармалей з казки про Буратіно, Губка Боб з однойменного мультфільму, чарівна фея, Лунтік та інші казкові герої – разом із цими улюбленими мультиплікаційними персонажами маленькі рівняни запалювали вогні на новорічній ялинці міського голови. Звичайно, не обійшлося новорічне дійство й без Діда Мороза та Снігуроньки.



Сьогодні у Рівному виступлять "Леприконси" [+Відео]



На святі Володимир Хомко побажав дітям та дорослим у новому році здоров’я, щастя та здійснення всіх мрій. А насамкінець малечу запросили на перегляд новорічної вистави та презентували солодкі подарунки.

У Рівному відбувся десятий фестиваль "Різдвяні піснеспіви" [+Фото]






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ