Рецепт на старий Новий рік: "ковбаски" в сухарях
1. М'ясо помийте, наріжте на невеликі шматочки й пропустіть через м’ясорубку.
2. Посоліть, поперчіть, приправте сухими травами, додайте подрібнений часник, влийте 50 г холодної води, щоб фарш не був таким густим.
3. Добре вибийте фарш, щоб утворилась цілісна маса.
4. Мокрими руками розділіть на 8-12 однакових порцій і сформуйте з них невеликі "ковбаски".
5. В одну тарілочку насипте борошно, в іншу – сухарі або тертий білий хліб чи батон, у третій трохи збийте виделкою яйце. Обкачайте ковбаски спочатку в борошні, потім - у збитому яйці і нарешті – у сухарях.
6. Смажте ковбаски у розігрітому смальці, олії чи їх суміші на середньому вогні до рум'яної скоринки. Потім поставте на 5 хвилин у розігріту духовку чи мікрохвильовку, щоб трохи "дійшли".
Подавайте зі смаженою чи печеною картоплею або картопляним пюре, поливши його жиром, що залишився від смаження.
ІНШІ РЕЦЕПТИ:
М'ясні завиванці
Відбивні з лимоном
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 260
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 260
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 375
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 326
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 387