Ми у Facebook
13.01.2014, 10:11

У Кузнецовську на Рівненщині хочуть створити логотип міста

Для цього у місті атомників проведуть конкурс на створення логотипу міста. Відповідне розпорядження підписав 25 грудня 2013 року в.о.міського голови Ігор Куц.
Як зазначено у розпорядженні, конкурс проводитиметься з метою формування та поширення позитивного іміджу міста Кузнецовськ на міжнародній арені та залучення потенційних інвесторів до вибору міста, як зручного і привабливого місця для ведення бізнесу та розміщення інвестицій, йдеться на сайті http://34400.net.

Автобус Київ - Кузнецовськ потрапив в аварію. Двоє загиблих

У положенні про проведення конкурсу пояснюють, що логотип – це будь-яка комбінація позначень (емблема, слова, літери, цифри, зображувальні елементи, комбінації кольорів), яка здатна передати унікальність та ідентифікувати місто серед інших; постійний графічний, словесний, образотворчий або об'ємний знак, комбінований з зображенням, літерами, цифрами, словами або без них. Окрім того, зазначено, що новостворений логотип міста не замінюватиме офіційну символіку (гімн, герб і прапор).

До слова, найкращий логотип, з усіх представлених на конкурс, нагородять грошовою премією у сумі 1000 гривень. Переможця визначатиме Організаційний комітет.

У місті на Рівненщині є 5 безіменних вулиць

Конкурс на створення логотипу міста Кузнецовськ проводитиметься з 1 лютого по 1 квітня 2014 року. Зразки логотипу міста Кузнецовськ та анкети-заяви подаються до відділу економіки виконавчого комітету Кузнецовської міської ради до 1 квітня 2014 року за адресою:
34400, майдан Незалежності,1, каб.205, м.Кузнецовськ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ