Ми у Facebook
13.01.2014, 23:37

Шоу "Розсміши коміка": кастинг у Рівному! [+Відео]

Рівнян, які вміють і люблять жартувати, запрошують спробувати свої сили на кастингу популярного телешоу "Розсміши коміка", яке виходить в ефірі телеканалу "1+1".
Кастинг відбудеться 25 січня 2014 року за адресою: м.Рівне, вул.Міцкевича, 32 (готель "Мир"). Рекламні оголошення про проведення кастингу з'явились днями у місті.

Як нагадує сайт телеканалу "1+1", "Розсміши коміка" - народна розважальна програма, в якій будь-яка людина, що володіє комічним талантом, має можливість заробити непогані гроші. Розсмішити свого знайомого або родича - це одна справа, а от змусити сміятися людину, яка все своє життя професійно займається гумором - таке завдання по зубах далеко не кожному… Зате того, кому вдасться розсмішити Євгена Кошевого і Володимира Зеленського, чекає солідна грошова винагорода!

Шоу "Битва хорів": переміг хор, у якому співає рівнянин [Фото+Відео]

За правилами, виступ кожного учасника проходить у п'ять етапів. Кожен етап триває всього одну хвилину. Якщо після проходження будь-якого з етапів претендентові вдалося розсмішити коміків або хоча б викликати у них легку посмішку, він має можливість відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, десять або двадцять тисяч гривень. Ті, хто ризикнуть, і будуть боротися до кінця, отримають можливість заробити цілих п'ятдесят тисяч гривень. Але у випадку якщо по закінченню хвилини коміки залишилися холоднокровні, учасник покидає проект ні з чим.

А бажаючим краще підготуватись до кастингу пропонуємо переглянути один із випусків телешоу "Розсміши коміка"!



Шоу "Танцюють всі": кастинг у Рівному!

До слова, серед учасників шоу "Розсміши коміка" були й рівняни. Пропонуємо вам переглянути виступ Андрія Бобляха та Павла Велешка!






На правах реклами