Ми у Facebook
15.01.2014, 11:06

Співачка Lama у Рівному: "Пісня "Ангел" стала певним символом. Вона допомагає нам"

Українська співачка Наталя Дзеньків, більш відома як "Lama", завітала до Рівного.
Наталія Дзеньків, яка наприкінці минулого року уже була з концертом у Рівному, знову завітала до нашого міста.

У вівторок, 14 січня, "Lama" дала концерт у ресторанному комплексі "Колиба", а уже зовсім скоро, 17 лютого, повернеться до Рівного й презентує новий альбом "Назавжди".

- Концерт у "Колибі" - набагато менший за часом і в його програмі в основному одні хіти, - говорить співачка Наталя Дзеньків. - Це ніби прев'ю до сольного концерту, який відбудеться у лютому, де власне й прозвучать нові пісні, що увійшли до альбому "Назавжди".



За словами Наталії невеличкі концерти не заважають проведенню великих, адже на кількості публіки це не відбивається.

- Люди, які присутні на невеличких копроративних концертах, після них приходять й на великі концерти, - пояснює Наталя Дзеньків. - Було й навпаки, коли закордонний підприємець, потрапивши на наш "сольник", потім організував за свої гроші корпоративний концерт. Тому одне другому не заважає. Я приймаю всі виступи з хорошими емоціями.



Щодо нового альбому співачка зауважила, що до нього увійшли як деякі відомі композиції, так і нові музичні доробки.

- Альбоми кардинально не можуть відрізнятися, тому що у нас є своя естетика, своє бачення, - зазначає співачка. - Ми пишемо пісні серцем, не підганяючи під якісь рамки. В цьому альбомі більше мене, тексти всі мої й у частині пісень я є автором музики. В альбомі більше рок-н-ролу, музика більш зріла.

На деякі нові пісні "Lama" зняла відео, зокрема кліп на пісню "Ангел", який присвячений батькові співачки.



- Батько відійшов на той світ два роки тому, але це мені дало певний поштовх, - говорить Lama. - Ніби щось вселилося в мене, щоб написати цю пісню. Ця пісня в групі стала певним символом, вона нам допомагає. Коли батько відійшов, я відчула з ним дуже сильну енергетичну близкість.



Як розповіла Наталя, одну з наступних пісень вона хоче присвятити своїй мамі.





На правах реклами