Ми у Facebook
15.01.2014, 14:24

Від Кличка вимагають пояснень, за що він отримав німецький орден

Депутат Зіньківської міської ради від фракції "Батьківщина" Сергій Сало вимагає від лідера партії "УДАР" Віталія Кличка надати публічну інформацію щодо ордена, який йому вручив уряд Німеччини. Відповідне звернення до ударівця він направив 13 січня.
Як повідомляє УНН із посиланням на "Обозреватель", бютівець підкреслив, що особа, у якої є заслуги перед іноземною державою, не має морального права бути Президентом України. "Це не тільки моя принципова позиція. Такої думки дотримується більшість рядових членів партії, яку заснувала сама Юлія Тимошенко і яку рейдерськи захопили політичні аферисти", - сказав він.

За словами Сергія Сала, замість того, щоб докладати максимум зусиль для негайного звільнення Тимошенко, "деякі, прикриваючись нею, вже почали президентську кампанію, поділивши посади в державі".

"Я публічно хочу запитати Віталія, за які заслуги він був нагороджений орденом Німецької Федеративної Республіки? Хіба це були заслуги перед Україною? Хіба такі ордени отримували наші діди?" - додав депутат Зіньківської міської ради.

Суд поставив крапку у справі про «поправку Кличка»

Він також підкреслив, що принциповим завданням для опозиції є не поділ посад, а звільнення Юлії Тимошенко; в разі неможливості звільнення - пошук іншого, гідного кандидата, лідера нації. Таким кандидатом, за словами Сала, він і багато його однопартійців бачать Петра Порошенка.
Депутат додав, що готовий звернутися до суду, якщо його запит не буде задоволений з якихось причин.

Як відомо, нещодавно інтернет-ресурси оприлюднили інформацію про наявність у Віталія Кличка державної нагороди Німеччини.

Раніше повідомлялося, що на Віталія Кличка подали до суду через вид на проживання в Німеччині і США.





На правах реклами