Ми у Facebook
16.01.2014, 12:14

Рівненські військові та служба зайнятості пропонують роботу

У Рівненському міському центрі зайнятості провели ярмарку вакансій посад служби за контрактом у військових частинах гарнізону для безробітних.
Захід відбувся під керівництвом головного старшини оперативного командування «Північ» старшого прапорщика Олександра Канавського за участю представників військових частин. Послухати про переваги служби у Збройних Силах України та вимоги до громадян, які планують поєднати своє життя з армією, зібралося більше двадцяти чоловіків віком від 18 до 40 років. Про це повідомив офіцер прес-центру ОК «Північ» майор Віктор Шубец.

Обороною Києва керуватимуть... з Рівного [+Фото]

Присутнім довели про перспективи, які дає військова служба. Зокрема те, що це стабільна робота, достойне грошове утримання, безкоштовне медичне забезпечення, можливість навчатися у вищих навчальних закладах та отримати житло.



Звертаючись до присутніх, старший прапорщик Олександр Канавський розповів, що військовослужбовці служби за контрактом мають можливість брати участь у миротворчих місіях, отримувати досвід та суттєво підвищувати свій матеріальний стан.

- В умовах завершення переходу вітчизняного війська на контрактну основу та звільнення крайнього солдата строкової служби наприкінці 2014 року конкурс на посади у військових частинах постійно зростає.

- На сьогодні відсоток укомплектованості військових частин Рівненського гарнізону контрактниками складає більше дев’яносто відсотків. Якщо раніше ми працювали на кількість, то зараз нас цікавить якість, - підкреслив головний старшина оперативного командування «Північ».



Під час зустрічі перед перспективними контрактниками виступили представники і інших військових частин. Вони довели вакантні посади, вимоги до кандидатів на військову службу, порядок оформлення документів та показали фільм про службу за контрактом у Збройних Силах України. Завершився захід у форматі діалогу під час якого військові відповіли на всі запитання. Цікаво, що за результатами зустрічі двоє з присутніх юнаків вже визначилися з майбутньою професією та виявили бажання стати контрактниками.

У Рівному останні призовники складуть урочисту присягу

Варто зазначити, що заходи з реклами контрактної служби у Збройних Силах України проводяться постійно та мають системний характер. Якщо раніше в полі зору командирів військових частин оперативного командування «Північ» були здебільшого школярі та студенти, то зараз цей напрямок роботи розширюється. З цією метою наступна зустріч з безробітними планується вже в районних центрах зайнятості Рівненщини.






На правах реклами