Ми у Facebook
17.01.2014, 09:30

У Рівному відкрили фотовиставку без гламуру [+Фото]

Так сам назвав свою фотовиставку "Дим пам'яті" одеський фотомитець Олег Куцький. З 15 до 30 січня виставка перебуватиме у Рівненському обласному краєзнавчому музеї.
Одеський фотохужожник Олег Куцький вже не вперше у Рівному. Він брав участь у "Фотовернісажі на Покрову", а тепер вже завітав із фотовиставкою "Дим пам'яті".

50 світлин, які зображають дух радянської епохи представлені на світлинах Олега Куцького. Фотомитець стверджує, що коли робив ці знімки, то не планував, що колись світ може побачити така виставка. В той час було просто неможливо і тільки шість років тому виникла ідея показати людям світлини тієї доби. "В цих фото немає зайвих прикрас, гламуру, тут життя показано таким яким воно було насправді".

Більше світлин з фотовиставки

Олег Куцький
Олег Куцький


"Радянський Союз - це офіційні та повністю залежні від Політбюро засоби масової інформації, спотворена дійсність життя країни та суспільства на сторінках газет та журналів, на екранах телевізорів - і в противагу - реальне життя...", - розповідає Олег Куцький.

Відвідувачі виставки оцінили не тільки блискучі сюжети, які відображають тогочасні реалії, а й особлива подача кожної з фотографій.



- Всі ці світлини ілюструють життя радянського часу, коли була зовсім інша держава, зовсім інше сприйняття всього. Ці фото мають особливу подачу. Кожне фото має рамку з газетних статей та заголовків, - розповідає організатор виставки Олександр Харват. - Коли переглядаєш фото, то варто не просто дивитися на сам сюжет, а й читати заголовки. В них є і гумор, і сатира...



Волинський державний хор знову у Рівному [+Фото]

Рівняни зможуть переглянути фотовиставку "Дим пам'яті" у Рівненському обласному краєзнавчому музеї до 30 січня.





На правах реклами