Ми у Facebook
17.01.2014, 13:03

Як найчастіше ворожать рівняни

Зима - період, коли гадають найчастіше. Тому цікаво, як зазвичай ворожать рівняни. Дізнатися про це допоміг Яндекс, який розповів, які найпопулярніши запити в пошуці на тему ворожіння
За останні дванадцять місяців українці задали понад чотири мільйони запитів про ворожіння — здебільшого шукали способи та різновиди ворожінь, а також ворожбу на конкретну тему (роботу, правду, судженого тощо).

Як і решта українців, рівненчани найчастіше такі запити задають на святки – у цей час їх майже вдвічі більше, ніж зазвичай. Найпопулярніше ворожіння цієї зими — на картах Таро.

Пошта Gmail запровадила революційні нововведення

Топ-10 способів ворожіння в пошукових запитах:

1. На картах Таро
2. На воску
3. На кавовій гущі
4. На гральних картах
5. Ворожіння ”Так чи ні”
6. На рунах
7. Пасьянс
8. По Книзі змін
9. На картах Ленорман
10. Ворожіння Катерини

Рівненські комп’ютерні генії можуть поборотись за приз Міжнародного IT-чемпіонату "Золотий Байт-2014"

У Яндексі рівняни з’ясовують, як дізнатися долю щонайточніше,яке ворожіння онлайн найправдивіше, або, навпаки, шукають щось несерйозне — "жартівлива ворожба на картах". Найчастіше ворожать про майбутнє і на бажання, а також хочуть отримати передбачення щодо особистого життя.

Крім того, мешканці Рівного та області хочуть дізнатися про те чи допомагають відвідини ворожок вирішити проблеми, чи можна гадати самому собі, що означають символи при гаданні на кавовій гущі.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ